2018-12-13 22:19


Două categorii de bilete la concertul Queen Tribute sunt SOLD OUT!

 |  09:49
Două categorii de bilete la concertul Queen Tribute sunt SOLD OUT!

Primele doua categorii de bilete la concertul Queen Tribute cu Joseph Lee Jackson, de la Hard Rock Cafe, 6 noiembrie, ora 22.00, sunt SOLD OUT! Au ramas in vanzare biletele la categoria II, cele in valoare de 40 lei.

“Concertez non-stop”, a declarat, recent, Joseph Lee Jackson, cel ce reprezinta “piesa” principala a evenimentului “Queen Tribute” din 6 noiembrie, de la Hard Rock Cafe. “De la ultima intalnire cu publicul roman, pot sa va spun ca am concertat non-stop prin Marea Britanie, Europa, cu tributul Queen si A Vision of Mercury. Am avut si concerte solo in 6 tari. Iar 2016 se arata un an la fel de bun!”, a incheiat artistul, conform unui comunicat de presa.

Vocalistul care pastreaza vie memoria pieselor celebre marca Queen, precum: “We Are The Champions”, “You Don’T Fool Me”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga”, va creste adrenalina spectatorilor ce se vor gasi la Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00!

Open doors ora 20.00!

QUEEN TRIBUTE, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea nume ce a fost desemnat sa continue seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE! Classic rock si nostalgia inconfundabilului Freddie Mercury.Castigatorul Best Tribute Act UK 2014, avand concerte in sali si stadioane impozante, descriu cel mai bine valoarea solistului Joseph Lee Jackson alaturi de trupa sa!

Pentru showul din 6 noiembrie sunt disponibile doar biletele de la categoria II, RON 40 (loc la masa, in restul salii).

http://www.mercuryqueentribute.co.uk/mercury/https://www.youtube.com/watch?v=n2p8nK3A96chttps://www.youtube.com/watch?v=Ri4uEzQQxWQ

Acestea pot fi achizitionate de pe: iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara; bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele GermanosNOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei!* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

DESPRE JOSEPH LEE JACKSON

Cu peste 15 ani de experienta in sfera magica a supergrupului Queen si cu peste 20 de ani de experienta muzicala, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.JOSEPH LEE JACKSON aduce in fata publicului un show energic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: doua categorii de bilete, concertul queen tribute, sold out
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...