2019-02-21 06:11


După “SULEYMAN Magnificul”, un nou SERIAL istoric TURCESC ia cu asalt România. Vezi CÂND și UNDE va fi difuzat

 |  14:09
După “SULEYMAN Magnificul”, un nou SERIAL istoric TURCESC ia cu asalt România. Vezi CÂND și UNDE va fi difuzat

Realizat de producătorii marelui succes de public ”Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, un nou serial turcesc bazat pe fapte istorice, ”Kosem”, va fi transmis de televiziunea Kanal D începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00.

Serialul recreează, în detaliu, o întreagă lume din Turcia Otomană, personajul central fiind Sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului, informează Kanal D.

”Aventurile, intrigile din harem, trădările, crimele şi nu în ultimul rând poveştile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turceşti şi mai ales al celor care au urmărit «Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii»”, au transmis reprezentanţii Kanal D, citați de News.ro.

Telespectatorii vor regăsi aceleaşi teme muzicale şi interpretări din coloana sonoră a serialului ”Suleyman Magnificul”.

O actriţă cu origini româneşti şi greceşti, Anastasia Tsilimpiou, o interpretează pe adolescenta Kosem, iar acorul Ekin Koç îl interpretează pe sultanul Ahmed, personaj care se îndrăgosteşte de tânără.

Născută pe o insulă grecească, în anul 1590, sau, după unele surse, în 1589, Kosem a devenit favorita sultanului Ahmed I. În calitate de regentă pentru un timp şi apoi mamă de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumită pentru acţunile ei caritabile, dar a fost considerată şi cea mai temută sultană-mamă din şirul celor care au condus Imperiul Otoman, o maestră în intrigi în perioada Sultanatului Femeilor.

Serialul ”Kosem” a fost deja vândut în mai multe ţări, printre care se numără Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, dar şi teritorii din Africa de Nord.

Odată cu începerea serialului ”Kosem”, serialul ”Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat, din 27 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: suleyman magnificul kosem serial turcesc, kanal d, otoman, istoric
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...