2018-12-10 16:21


Dwayne Johnson joacă în „Dezastrul din San Andreas”. Filmul are premiera pe 29 mai

 |  19:01
Dwayne Johnson joacă în „Dezastrul din San Andreas”. Filmul are premiera pe 29 mai

Dwayne Johnson revine pe marile ecrane în thrillerul „Dezastrul din San Andreas”. Regizat de Brad Peyton, filmul va apărea în cinematografele româneşti săptămâna viitoare. În lungmetraj, Dwayne interpretează rolul principal al unui părinte, care luptă să-şi salveze fiica prinsă printre dărămături, după ce oraşul California a fost lovit de un cutremur devastator.

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.

Filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco, „Dezastrul din San Andreas” ajunge în 3D si 4Dx pe marile ecrane din România, în premieră, din 29 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: film, cinema, romania, premiera, dwayne, johnson, dezastrul, san, andreas
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...