2016-10-26 22:34

TIMP LIBER


Edvin Marton, internat la Floreasca

 |  15:19
Edvin Marton, internat la Floreasca

Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns în România pentru a susţine un concert pe datele de 21 şi 22 decembrie. Evenimentul este programat la Sala Palatului şi face parte din spectacolul "Crăciun Vienez". Se pare că Edvin a căzut pe scări şi s-a lovit destul de puternic la ceafă.

Artistul a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii s-au îngrijit de starea lui de sănătate. Conform primelor cercetări, violonistul este în afara oricărui pericol, dar a mai rămas câteva ore sub supravegherea medicilor. "Grija lui cea mare a fost însă să nu-şi strice în cădere vioara Stradivarius şi mai puţin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit în cădere", a declarat medicul care s-a ocupat de Edvin, conform Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Edvin Marton, Floreasca, accident, internatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grav accident pe DN11. Trei persoane au murit Trei persoane au murit în accidentul rutier petrecut, vineri, pe DN 11, după ce maşina în care... 21 Oct 2016 | (0)
Accident mortal cu un tânăr parașutist O tragedie a avut loc pe un aerodrom din județul Cluj. Un tânăr de 27 de ani s-a lovit cu capul... 15 Oct 2016 | (1)