2016-12-03 13:39

TIMP LIBER


Edvin Marton, internat la Floreasca

 |  15:19
Edvin Marton, internat la Floreasca

Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns în România pentru a susţine un concert pe datele de 21 şi 22 decembrie. Evenimentul este programat la Sala Palatului şi face parte din spectacolul "Crăciun Vienez". Se pare că Edvin a căzut pe scări şi s-a lovit destul de puternic la ceafă.

Artistul a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii s-au îngrijit de starea lui de sănătate. Conform primelor cercetări, violonistul este în afara oricărui pericol, dar a mai rămas câteva ore sub supravegherea medicilor. "Grija lui cea mare a fost însă să nu-şi strice în cădere vioara Stradivarius şi mai puţin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit în cădere", a declarat medicul care s-a ocupat de Edvin, conform Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Edvin Marton, Floreasca, accident, internatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministerul Sănătăţii, despre accidentul de pe DN2: 14 victime, internate în spitale din Bucureşti Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în urma accidentului petrecut sâmbătă pe... 19 Noi 2016 | (0)
Doi medici celebri, urmăriți penal pentru abuz în serviciu Medicul Ioan Lascăr și Alexandru Radu Macovei, fostul manager al Spitalului Floreasca, sunt... 29 Noi 2016 | (2)