2018-12-15 10:01


Elena Gheorghe luptă împotriva „Crăiesei Zăpezii”. Premiera în cinematografe pe 13 noiembrie

 |  18:50
Elena Gheorghe luptă împotriva „Crăiesei Zăpezii”. Premiera în cinematografe pe 13 noiembrie

Elena Gheorghe a primit cu entuziasm invitaţia de a interpreta rolul Gerda în animaţia „Crăiasa Zăpezii”, fetiţa curajoasă care încearcă să-şi salveze fratele răpit de Crăiasa Zăpezii.

,,Am un băieţel de 3 ani şi 9 luni, care în decembrie împlineşte 4 ani. El este foarte entuziasmat când vine vorba despre cinematograf şi desene animate, de aceea s-a bucurat enorm când a aflat că voi pune voce pe o animaţie. (...) În «Crăiasa Zăpezii» sunt Gerda. Am primit cu mare bucurie această veste, pentru că de mult mi-am dorit să îmi împrumut vocea unui personaj animat. Cred că fiecare dintre noi se identifică într-o oarecare măsura cu Gerda: războinică, ştie ce vrea, pentru că are mereu un scop bine definit şi luptă pentru el. Consider că toate desenele animate sunt educative”, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe luptă împotriva „Crăiesei Zăpezii”. Premiera în cinematografe pe 13 noiembrie
zoom
O adevărată eroină, Gerda este o fetiţă curajoasă, corectă şi foarte energică. Deşi a crescut la orfelinat, unde a fost mereu silită să muncească şi nu s-a bucurat de prea multă afecţiune, tânăra are o personalitate puternică şi a reuşit mereu să găsească resurse să-şi facă ziua mai frumoasă. Este mai tot timpul în conflict cu adulţii, iar pedepsele pe care le primeşte o transformă într-o persoană şi mai determinată. Luptă fără teamă pentru prietenii ei, pentru familie şi pentru adevăr. Îşi asumă fără şovăială responsabilitatea de a-şi salva fratele răpit de Crăiasa Zăpezii, iar călătoria ei va scoate la iveală secretul destinului măreţ care o aşteaptă. Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

Animaţia care are premieră în cinematografe pe 13 noiembrie prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul drumului, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: elena gheorghe, craiasa zapezii, premiera, cinematograf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...