2017-01-21 00:09

TIMP LIBER


Ellie White, accident grav pe pârtie

 |  21:00
Ellie White, accident grav pe pârtie

Ceea ce s-a vrut a fi o dimineaţă plăcutăpe pârtia de schi din Vatra Dornei s-a transformat într-o experienţă care era să o coste viaţa pe Ellie White. Deşi nu este începătoare în acest sport, cântăreaţa s-a dezechilibrat după ce a întâlnit pe pârtie o piatră sau un ciot de copac şi s-a rănit foarte grav în urma căzăturii.

Odată cu venirea zăpezii, încep şi problemele pentru împătimiţii sporturilor de iarnă. În urmă cu fix un an, Şerban Huidu se afla între viaţă şi moarte, pe un pat de spital din Austria, după ce s-a accidentat foarte grav pe pârtia de schi. Între timp s-a refăcut şi a urcat din nou pe schiuri, dovedind că acea experienţă soră cu moartea nu l-a speriat suficient de tare încât să renunţe la marea lui pasiune. Ieri-dimineaţă, Ellie White a avut şi ea un accident pe pârtia de schi, însă de o gravitate redusă, comparativ cu experienţa lui Huidu. Cântăreaţa a ajuns luni după-amiază la Vatra Dornei, acolo unde a susţinut un concert la Cabana Schiorilor. Dis-de-dimineaţă, Ellie  a decis să profite de câteva ore libere şi s-a aventurat pe pârtia de schi, însă în numai 30 de minute s-a accidentat. “Aseară am avut un concert aici şi plănuiam să plecăm la Braşov în jurul prânzului. Ne-am trezit de dimineaţă, de la 07.00, iar Ellie a vrut să schieze câteva ore înainte de plecare. După nici o jumătate de oră pe pârtie, Ellie s-a dezechilibrat la o curbă şi s-a accidentat la picior”, ne-a declarat managerul ei, Doru Tinca. “Ellie nu s-a putut ridica de jos câteva minute, iar apoi am reuşit să o aduc în cabană. S-a accidentat la picior, abia îl mai poate pune jos, iar acum suntem în drum spre Târgu-Mureş, acolo (n.r., ieri la prânz) unde o să mergem la un consult de specialitate”, mai spune Doru Tinca. “Ellie schiază bine, însă probabil a lovit cu schiurile o piatră sau un ciot de copac. Nu ştiu ce anume s-a întâmplat, însă cert este că o să urmeze o perioadă de repaos”, mai spune managerul. Fără a-şi imagina vreo clipă că se poate întâmpla ceva grav pe pârtie, cu câteva ore înainte de accident, Ellie a scris pe Facebook: „Am ajuns la Vatra Dornei!!! Mâine la schi... Abia aştept!!!”

Şi ei şi-au rupt oasele pe pârtie!

Începutul de an pare să fie unul cu ghinion pentru vedete, având în vedere că aproximativ în aceeaşi perioadă, Şerban Huidu, Anna Lesko, Andreea Esca şi Delia s-au accidentat grav pe pârtie. La începutul lui 2011, Anna a avut nevoie de ghips pentru mâna stângă după ce a căzut 20 metri într-o prăpastie dintr-o staţiune de schi din Franţa. În timp ce se afla pe pârtie, cântăreaţa a fost lovită de un turist neatent şi şi-a fracturat mâna foarte grav în urma căzăturii. Tot în ianuarie 2011, Andreea Esca a aterizat, la propriu, de pe pârtie, direct la spital după ce şi-a rupt piciorul pe pârtie. Un tânăr care se dădea cu placa a lovit-o atât de tare, încât a fost nevoie de operaţie în Austria şi de câteva luni de recuperare, cu piciorul fixat în ghips. În februarie, anul trecut, Delia s-a ales şi ea cu o vânătaie groaznică după ce un individ a intrat cu viteză în ea şi a lovit-o cu schiurile. Însă, cel mai grav accident de schi rămâne cel al lui Şerban Huidu, acesta alegându-se cu o fractură serioasă de craniu şi o perioadă de recuperare care încă nu s-a sfârşit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

Mai multe imagini:
Ellie White, accident grav pe pârtie
zoom
Ellie White, accident grav pe pârtie
zoom

TAGURI: ellie white, accident, schi, vatra dornei, andreea esca, anna leskoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image