2017-01-21 12:51

TIMP LIBER


Enrique Iglesias: „Am cel mai mic penis din lume şi mi-am pierdut virginitatea la 25 de ani“

 |  15:50
Enrique Iglesias: „Am cel mai mic penis din lume şi mi-am pierdut virginitatea la 25 de ani“

Cântăreţul Enrique Iglesias a declarat în pauza unui concert pe care l-a susţinut, miercuri, la Melbourne, că are "cel mai mic penis din lume". Într-o pauză a concertului pe care l-a susţinut, miercuri, pe Rod Laver Arena din Melbourne, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă trei bărbaţi din public pentru a purta o scurtă discuţie despre pierderea virginităţii, informează mirror.co.uk.

După ce au băut câteva pahare cu whisky, artistul le-a mărturisit miilor de spectatori prezenţi la eveniment că are "cel mai mic penis din lume" şi că are nevoie de prezervative extra-small.După ce a spus că nu ar fi trebuit să amestece alcoolul cu antibioticele care i-au fost prescrise, Enrique Iglesias i-a invitat pe cei trei bărbaţi la o discuţie "privată" şi "bărbătească", cerându-le să vorbească despre momentul în care aceştia şi-au pierdut virginitatea."Am avut mulţi prieteni în copilărie, iar ei şi-au pierdut virginitatea cu prostituate, însă nu e nimic rău în asta. Însă ei au fost nevoiţi să plătească pentru asta. Eu am vrut să aştept să cunosc fata potrivită şi în cazul meu s-a întâmplat când aveam 25 de ani", a declarat cântăreţul spaniol.

„Acum nu mai rezist nici măcar opt minute”

Nici invitaţii cântăreţului nu s-au lăsat mai prejos în privinţa "mărturisirilor" pe această temă. "Aveam 17 ani şi jumătate, eram foarte nervos. A durat 10 secunde", a declarat primul invitat. "Acum nu mai rezist nici măcar opt minute", a spus cel de-al doilea. La finalul acestei discuţii, starul spaniol a declarat: "Chiar dacă am un look spaniol, am cel mai mic penis din lume. Serios!".

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume. Artistul spaniol are o relaţie de peste opt ani cu fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image