2018-12-16 05:38


Episodul VIII din "Star Wars" se amână. Premiera pe la 15 decembrie 2017

 |  14:51
Episodul VIII din "Star Wars" se amână. Premiera pe la 15 decembrie 2017

Cea de-a opta parte a seriei cinematografice "Star Wars" va avea premiera la 15 decembrie 2017, în loc de 26 mai 2017, cum a fost anunțat inițial, conform unui comunicat dat publicității miercuri de studiourile Disney și Lucasfilm.

"Această schimbare este urmare a extraordinarului succes înregistrat de cel mai recent film al seriei, 'Star Wars: The Force Awakens', primul din saga Star Wars care a fost lansat în afara sezonului estival, sezon tradițional pentru lansarea superproducțiilor și care a bătut numeroase recorduri", conform motivării dată publicității de studiouri.

"Star Wars: The Force Awakens", sau pe scurt "Episodul VII", a fost lansat la 18 decembrie și a devenit, la începutul lunii ianuarie, filmul cu cele mai bune încasări în box-office-ul nord-american (SUA și Canada), depășind "Avatar" care a înregistrat încasări de 760,5 milioane de dolari. Duminică seară, "Episodul VII" adunase peste 859 de milioane de dolari din încasări. În ceea ce privește încasările internaționale, filmul "Star Wars: The Force Awakens" se află pe poziția a treia cu 1,86 de miliarde de dolari, după "Titanic" (2,2 miliarde de dolari) și respectiv "Avatar" (2,8 miliarde de dolari).

Scenariul și regia episodului VIII i-au fost încredințate cineastului american Rian Johnson. "În prezent ne aflăm în faza de pre-producție și vom începe să fotografiem locații la Londra în cursul lunii viitoare", conform comunicatului. Lansarea ultimului episod al actualei trilogii, episodul IX, a fost anunțată pentru data de 24 mai 2019 și deocamdată nu a fost anunțată vreo modificare. "Rogue One: A Star Wars Story", un lungmetraj consacrat tinereții personajului Han Solo, va fi lansat la 16 decembrie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: star wars, han solo, episod
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...