2018-12-16 20:17


Eveniment inedit la metrou: Ziua fără pantaloni

 |  11:42
Eveniment inedit la metrou: Ziua fără pantaloni

Duminică, în Capitala, călătorii fiind invitati sa circule fara pantaloni cu metroul bucurestean, dar si sa doneze haine, în evenimentul No Pants Subway Ride.

"Evenimentul 'Fara pantaloni la metrou' are loc la nivel mondial incepand din 2002, se va desfasura pentru a doua oara consecutiv in Bucuresti, duminica, de la ora 15:00, iar intalnirea se va face la gura de metrou de langa Starbucks (de la Piata Unirii), unde locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni, cu mentiunea importanta de a veni in boxeri sau pantaloni scurti, nu in chiloti tanga sau tetra", anunta organizatorii pe Facebook.

Ei fac un apel catre cei interesati de acest eveniment sa aduca haine pe care sa le doneze.

"Oricine are haine prin casa de care nu mai are nevoie sau care au ramas mici, le pot aduce intr-o punga separata si ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donatie catre un camin care se ocupa de persoane nevoiase. Doar pentru ca facem evenimente pentru distractie, nu inseamna ca nu ne preocupam si de partea sociala", se mai arata in mesajul publicat online.

Participantii trebuie sa aiba la ei un rucsac sau o sacosa pentru a depozita pantalonii, o cartela de acces la metrou sau bani pentru ea si "mult entuziasm". De asemenea, acestia trebuie sa poarte haine obisnuite de iarna (palarie, caciula, manusi etc.).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-10

TAGURI: metrou, ziua fara pantaloni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...