2018-12-10 02:30


“Ferma vedetelor” se mută în Cipru: 12 vedete vor trăi ca în Evul Mediu

 |  20:08
“Ferma vedetelor” se mută în Cipru: 12 vedete vor trăi ca în Evul Mediu

Departe de civilizație, într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, 12 vedete vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou, asistaţi de Iulia Vântur și nea Rață.

„Ferma vedetelor”, reality show-ul fenomen care a obținut 97% leadership în cele trei luni de difuzare ale primului sezon, revine în curând la PRO TV cu un nou sezon și noi provocări pentru 12 celebrități care au ales să renunțe la confortul lumii moderne pentru a trăi experiența vieții lor, informează un comunicat de presă.

Dacă anul trecut ferma și-a întâmpinat concurenții cu un frig năpraznic, în mijlocul pădurii, fiind izolați și fără nicio urmă de civilizație în jur, anul acesta Iulia Vântur și nea Rață le pregătesc o mare surpriză: Ferma vedetelor se mută în Cipru! Cum se vor descurca vedetele într-o fermă din Cipru? Cum vor adapta tradițiile românești? Vor reuși să îngrijească și să transforme ferma într-una funcțională până la sfârșitul competiției? „Noua locație a fost o mare surpriză și pentru mine!

Abia aștept să ajungem în Cipru, să vedem ferma și să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă. Sunt sigură că se așteaptă să fie mai ușor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuație, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai ușor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să țină cont, dar sunt convinsă că românii noștri vor face față cu brio!”, a declarat Iulia Vântur, gazda emisiunii.

Nea Rață este pregătit şi el pentru nouă provocare, iar umorul caracteristic nu va lipsi nici din acest sezon: „Mă bucur pentru concurenți că nu vor mai sta în frig, și așa nu prea se descurcau ei să întrețină focul, dar nu asta era cea mai mare problemă a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, și de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevărați fermieri, să prindă ceva și să știe și ei să bată un cui, să mulgă o capră, sau cine știe ce animale mai avem pe acolo!”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: Ferma vedetelor, cipru, nea rata, iulia vantur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...