2018-07-18 23:35


Fosta Miss Costinești, TRANSFORMARE uluitoare la «Descoperă-ți frumusețea»

 |  12:57
Fosta Miss Costinești, TRANSFORMARE uluitoare la «Descoperă-ți frumusețea»

Fosta Miss Costinești, Flori Buricea, are acum vârsta de 63 de ani și o poveste emoționantă. După o viață dedicată familiei, Flori a decis că este timpul să se gândească și la ea și să se regăsească pe sine la ”Descoperă-ți frumusețea”.

Flori, o femeie foarte frumosă, aleasă Miss Costinești în tinerețe,  s-a căsătorit pe vremea când era o copilă, la 19 ani. La scurt timp însă, a și divorțat, după ce a aflat că soțul a înșelat-o. De atunci și-a crescut singură băiatul, s-a izolat complet timp de mulți ani de zile. Acum, plină de optimism,  a decis să iasă la suprafață și să aibă din nou grijă de ea.

”Au trecut anii cu viteză și nu am înțeles nimic din ei. Am tot zis: lasă să crească acum copilul, lasă să-l văd cu un liceu, cu o facultate, să-l văd și cu armata făcută. Să-l văd și însurat. Și uite așa, m-am trezit că a trecut timpul. Și vremea mea nu a mai venit. Și uite că viața, dacă nu o trăiești, te trăiește ea pe tine. Nu-mi mai place de mine. Deloc. Am văzut echipa de la ”Descoperă-ți frumusețea” și am zis să încerc și eu”, spune Flori.

Hotărâtă să-și redescopere frumusețea și tinereța chiar și la 63 de ani, Flori s-a lăsat cu mare încredere pe mâna stilistei Eli Adam, dar și a echipei de profesioniști pentru marea transformare.

Flori a fost atât de încântată de noul look obținut cu ajutorul lui Cristi Pascu încât nu s-a putut abține să nu-l pupe de mai multe ori pe renumitul hair-stylist.  La fel a făcut și cu Ovidiu Buta, dar și cu stilista ei, Eli Adam.

”Nici nu mai știu de când nu mi s-a mai spus că sunt frumoasă. Acum sunt fericită. Sunt atât de fericită încât fericirea asta dă pe afară”, a declarat Flori după marea transformare.

Ea s-a atașat atât de mult de echipă încât i-a promis lui Ovidiu Buta că-l va suna când i se va face dor de el.

Acum Eli și Flori au mari emoții pentru Gala Frumuseții, difuzată sâmbătă, de la ora 20.20, la Antena Stars.  Telespectaorii vor putea vedea dacă stilista care a contribuit la schimbarea radicală a fostei Miss Costinești va câștiga gala acestei săptămâni. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-06

Mai multe imagini:
Fosta Miss Costinești, TRANSFORMARE uluitoare la «Descoperă-ți frumusețea»
zoom

TAGURI: miss costinesti, transformare, descopera frumusetea

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
ANONIM
06 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova