2018-12-19 05:34


Gala Premiilor UNITER își așteaptă publicul la o nouă ediție

 |  14:52
Gala Premiilor UNITER își așteaptă publicul la o nouă ediție

O nouă ediție a galei premiilor UNITER se va desfășura pe 25 mai în Capitală, iar cei interesați pot participa. Astfel, pentru prima dată în istoria evenimentului, au fost puse la vânzare tichete pentru publicul doritor să ia parte la această manifestare.

Gala premiilor UNITER va avea loc pe 25 mai, de la ora 21:00, în Sala Mare a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti (TNB). Potrivit unui comunicat remis MEDIFAX, pentru prima dată în istoria galei, au fost puse în vânzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înfiinţarea UNITER.

Biletele pot fi cumărate începând de sâmbată de la casa de bilete a TNB, dar şi online. Biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 60 de lei (categoria I), 40 de lei (categoria a II-a) şi 20 de lei (categoria a III-a).

Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă la gală premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale.

Regizorii Andrei Şerban şi Victor Ioan Frunză şi actorul Vlad Ivanov se numără printre nominalizaţii celei de-a XXIII-a ediţii a galei premiilor UNITER, care se va desfăşura pe 25 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: gala, premii, uniter, bilete, eveniment, teatrul, national, caragiale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...