2019-03-25 07:56


GAME OF THRONES, victima piraților cibernetici. Ce s-a întâmplat cu serverele HBO

 |  15:35
GAME OF THRONES, victima piraților cibernetici. Ce s-a întâmplat cu serverele HBO

Scenariul unui episod din serialul "Game of Thrones" se află printre conținuturile furate de hackerii care au spart serverele postului de televizune HBO. Compania a refuzat să comenteze informațiile potrivit cărora mai multe episoade și scenarii s-ar fi numărat printre datele furate, menționând "o anchetă în curs".

Într-un mesaj intern consultat de AFP, CEO-ul postului, Richard Plepler, i-a asigurat pe angajații HBO că managerii și echipele tehnice "lucrează fără încetare pentru protejarea intereselor noastre colective".

"Eforturile desfășurate la nivelul mai multor servicii sunt pur și simplu herculeene", a spus Richard Plepler, potrivit Agerpres.

Potrivit mai multor publicații americane, pirații cibernetici au furat episoade noi din serialele "Ballers" și "Room 104", dar și scenariul celui de-al patrulea episod din cel de-al șaptelea sezon al serialului "Game of Thrones", care încă nu a fost încă difuzat de postul american.

Un jurnalist de la AFP a primit duminică, la fel ca mai mulți jurnaliști din presa americană, un mesaj electronic expediat de la o adresă online rămasă neidentificată, în care se afirma că "cel mai mare furt digital" era "în plină derulare" și propunea destinatarilor conținuturi inedite din "Game of Thrones".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-16

TAGURI: game of thrones, pirati cibernetici, hackeri, hbo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...