2018-12-11 21:10


Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului

 |  18:57
Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului

Premieră în industria divertismentului din România: Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului. Pentru prima dată în România, în sala în care doar artiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii – susține un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică!”, dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile “Gașca Zurli”, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată – simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela

Retegan, femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cântecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică”.

Bilete pentru super producția pentru copii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro, casieria Sălii Palatului și online pe www.salapalatului.ro.

Spectacolul va avea loc pe 31 mai, începând cu ora 11:00 Accesul în sală se va face începând cu ora 10:00.

CATEGORIA VIP Adult – 200,00 RON/BILET Copil – vârsta între 5 și 17 ani 180,00 RON/BILET Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani are acces gratuit pe un bilet de ADULT (200 RON/ BILET)

CATEGORIA I Adult – 150,00 RON Copil – vârsta între 5 și 17 ani 130,00 RON ADULT CU COPIL IN BRAȚE – categorie de preț pentru copii cu vârste între 0-5 ani 180,00 RON

CATEGORIA II Adult – 100,00 RON Copil – vârsta între 5 și 17 ani 80,00 RON ADULT CU COPIL IN BRAȚE – categorie de preț pentru copii cu vârste între 0-5 ani 140,00 RON

CATEGORIA III Adult – 80,00 RON Copil – vârsta între 5 și 17 ani 70,00 RON ADULT CU COPIL IN BRAȚE – categorie de preț pentru copii cu vârste între 0-5 ani 110,00 RON

CATEGORIA IV Adult – 60,00 RON Copil – vârsta între 5 și 17 ani 50,00 RON ADULT CU COPIL IN BRAȚE – categorie de preț pentru copii cu vârste între 0-5 ani 80,00 RON

Distribuţia:

Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama, Yuppi – Alexandru Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirāu, Tura Vura – Alex Stama, Zâna Bună - Andrea Bartha.

Producția muzicală – Cornel Sorian

Scenografia – Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Un spectacol după o idee originală semnată Mirela Retegan. Produs de: Compania de Evenimente Zurli şi Fundația Noua Generație.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: gasca, zurli, super, show, sala, palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...