2018-11-17 04:59


Gheorghe Zamfir şi trupa să cântă pe 17 noiembrie în Bucureşti

 |  15:55
Gheorghe Zamfir şi trupa să cântă pe 17 noiembrie în Bucureşti

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a treia oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 17 noiembrie de la ora 21:30, după show-urile sold out de la începutul anului.

Artistul ce a revoluţionat sunetul şi a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoţit de trupă să de acompaniament şi te va delecta cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre.

Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii "Le grand blond avec une chaussure noire", până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time în America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.

Aşadar, pe 17 noiembrie de la ora 21.30, te aşteptăm la un concert distins, în care muzica de film, compoziţiile proprii şi reinterpetările unor melodii intrate în istorie te vor captiva şi încânta în egală măsură.

Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se găsesc în format electronic, dar și în reţeaua fizică a magazinelor de profil și la Hard Rock Cafe în ziua concertului, la următoarele preţuri: 95 de lei, acces general cu loc la masă și 120 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete). În plus, sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 95 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-13

TAGURI: gheorghe zamfir, trupa, 17 noiembrie, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...