2017-01-21 04:13

TIMP LIBER


Gogol Bordello revine în România, pe 9 martie

 |  18:38
Gogol Bordello revine în România, pe 9 martie

Trupa Gogol Bordello revine în România, într-un concert la SalaPalatului din Bucureşti, pe 9 martie. Concertul trupei face parte din turneul"We Comin' Rougher".

Un fusion multietnic venit de niciunde şi de oriunde, care esteilustrarea artei de a amesteca genurile fără a pierde forţa lăutăreascăoriginară, muzica Gogol Bordello nu ţine seama de tabuuri: este o exploziedementă de energie, versuri fără perdea şi umor negru. Trupa are la activ cincialbume de studio - "Voi-la Intruder" - 1999, "Multi Kontra Cultivs. Irony" - 2002, "Gypsy Punks: Underdog World Strike" -2005,"Super Taranta!" - 2007 şi "Trans-Continental Hustle"- 2010 -, precum şi unul live ("Live from Axis Mundi" - 2009) şi unEP ("East Infection" -2005) şi sute de spectacole incendiare pe toatescenele lumii.

Gogol Bordello reprezintă o combinaţie insolită din toate punctele devedere. Un ucrainean, doi ruşi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian şi unamerican, o chinezoaică scoţiană şi o thailandeză americană amestecă suneteletradiţionale ale muzicii ţigăneşti cu orice altceva se mai poate cânta dinacordeon, vioară, tobe, trompete sau saxofon. Rezultă un punk-cabaret nebun, cuo sonoritate aspră pe alocuri, dar delirant de antrenantă.

Biletele sunt puse în vânzare vineri, iar până pe 26 ianuarie ele pot ficumpărate doar de către utilizatorii Yahoo! Romania, care are o ofertă exclusivăpentru ei: o serie limitată de bilete Yahoo! VIP în sectorul A, ce includpurple-cocktail-uri şi surprize, la preţul de 138,6 lei (reducere 30%).

Începând cu 27 ianuarie, tichetele la preţurile de 88 de lei, 128 delei, 168 de lei şi 198 de lei, în funcţie de categorie, se pot cumpăra online,de pe , sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos,Vodafone, Orange, librariile Humanitas).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image