2019-02-16 05:28


Horia Brenciu, CONCERT pentru programul ”Ajută o mamă să se ridice”

 |  18:15
Horia Brenciu, CONCERT pentru programul ”Ajută o mamă să se ridice”

Pe 28 februarie 2018, la Berăria H, marele artist Horia Brenciu alături de orchestra sa, va susține un concert prin care va promova cauza acestor femei. Programul ”Ajută o mamă să se ridice” are prin Horia Brenciu un ambasador căruia îi mulțumim cu toții. Concertul « Midnight de Mărțișor » este primul dintr-o serie de parteneriate cu Horia Brenciu.

Horia Brenciu : ”Anual mă implic în câteva cauze sociale care mă sensibilizează prin impactul pe care îl pot avea asupra celor care sunt ajutați. Programul ”Ajută o mamă să se ridice” al Fundației Inovații Sociale Regina Maria are ca obiectiv nu doar acordarea de asistența medicală unor femei care altfel nu ar avea nicio șansă să se vindece, dar, mai ales are impact asupra copiilor lor. Aproape 2000. Pentru ei, aceste femei trebuie să se ridice și să lupte mai departe”.

Programul Fundației Inovații Sociale Regina Maria ”Ajută o mamă să se ridice din nou” are ca obiectiv acordarea, în mod gratuit, de servicii medicale, medicamente, sprijin psihologic și de suport pentru 1200 de mame înscrise la Policlinica Socială Baba Novac. Eforturile Fundației sunt mereu orientate în căutarea de sprijin pentru a oferi mamelor și bunicilor a aproape 2000 de copii șansa la sănătate pe care lipsa veniturilor și a asigurărilor medicale, conjunctura socială și familială le-a blocat-o.

De aceea, ne bucurăm și suntem recunoscători unor personalități precum Horia Brenciu care acceptă să promoveze cauza noastră. Vocea celor 1200 de mame și bunici fără venituri are nevoie să fie tot mai auzită. Ele merită să știe că în noianul de probleme sunt oameni și companii receptive care sunt dispuse să sprijine programul prin care ele au acces la servicii de sănătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: horia brenciu, concert, martisor, ajuta o mama sa se ridice, fundatia regina maria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

SOLUTII eficiente pentru controlarea STRESULUI Acum 7 ore | (0)
Sfaturi si curiozitatiSTARBAG
loading...