2019-01-22 18:55


Horia Brenciu, invitat special la concertul trupei Compact. Spectacolul va avea loc joi în Capitală

 |  17:30
Horia Brenciu, invitat special la concertul trupei Compact. Spectacolul va avea loc joi în Capitală

Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România, Compact, revine într-un concert extraordinar joi, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Spectacolul va începe de la ora 21.30, iar pe scenă vor urca invitaţi speciali, printre aceştia regăsindu-se şi Horia Brenciu.

În prag de lansare al noului album, Compact va cânta la spectacolul din această săptămână piese noi. Formaţia va avea o serie de invitaţi de vază alături de care va cânta piese în premieră. Aşa că pe scenă îi vem vedea pe Horia Brenciu, Carmen Trandafir şi Alin şi Aurelian Dinca (Trooper).

Înfiinţată în 1977 la Cluj-Napoca, adică de mai bine de 38 de ani, COMPACT şi-a câştigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rockului românesc! În 1980, după doar 3 ani de activitate, câştigă marele premiu la festivalul „Perpetuum Vox Transilvaniae“, exact în momentul când Paul Ciuci se alătură trupei. La nici doi ani câştigă Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costineşti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot în acelaşi an apare şi primul LP al trupei în seria „Formaţii rock“ la Electrecord.

Trupa Compact a susţinut în acea perioadă aproximativ 300 de concerte pe an, aşa că în 1985 formaţia scoate „Fata din vis“, LP care le aduce şi succesul la nivel naţional. După turnee în URSS şi Bulgaria, trupa scoate în 1988 albumul „Cântec pentru prieteni“, album ce le aduce consacrarea pe piaţa muzicală românească. Până în 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, într-adevăr una din valorile muzicii româneşti!

Biletele costă 55 de lei cu loc la masă în sala (fumători sau nefumători) sau 70 de lei VIP cu loc în faţa scenei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: concert, compact, horia, brenciu, bucuresti, invitati, speciali, bilete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...