2018-12-12 05:01


House of Cards - Culisele puterii, serialul-fenonem care a făcut înconjurul lumii, în premieră în România

 |  18:53
House of Cards - Culisele puterii, serialul-fenonem care a făcut înconjurul lumii, în premieră în România

Cu nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, serialul-fenomen “House of Cards - Culisele puterii” este o dramă politică americană care se bazează pe romanul cu acelaşi nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., “House of Cards” este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. Serialul va fi difuzat în premieră de Pro TV, începând cu 25 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 23.00.

În serialul care a făcut înconjurul întregii lumi, “House of Cards – Culisele puterii” vom regăsi personaje captivante precum Frank Underwood (Kevin Spacey) și Claire Underwood (Robin Wright). În setea pentru succes în plan politic, Underwood nu se va opri de la nimic pentru a-și atinge obiectivele. Cu răsturnări de situație în fiecare episod, acest serial-dramă nu va înceta să surprindă telespectatorii prin modul în care prezintă strategiile și jocurile de culise adoptate din dorința unei persoane de a conduce lumea.

Claire, soţia lui Frank, conduce organizaţia non-profit “Apa curată” şi de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le iniţiază. Zoe Barnes, reporter la Washington Herald (mai târziu Slugline), disperată după subiecte incendiare, face o înţelegere cu Frank pentru a primi informaţii privilegiate. De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reuşeşte să-şi facă o sumedenie de “prieteni”, utilizând toate mijloacele, inclusiv şantajul, dar în aceeaşi măsură şi nenumăraţi duşmani.

Serialul fenomen “House of Cards” a debutat pe 1 februarie 2013 în SUA, având 13 episoade și a fost considerat serialul anului după lansare. În cele 60 de minute ale fiecărui episod, puterea, ambiția, sexul, dragostea, lăcomia și corupția din Washington DC vor fi în centrul atenției, toate având un loc important în lumea politică din jurul personajelor din House of Cards.

Primul sezon al serialului a primit nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat în exclusivitate online care a avut un număr atât de mare de nominalizări Emmy. De asemenea, în 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award și Robin Wright a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță într-un serial”, iar Kevin Spacey a fost recompensat, în 2015, cu un Glob de Aur. “House of Cards” a intrat în istoria televiziunii americane în 2013, după ce a câştigat trei premii Primetime Emmy, inclusiv unul pentru David Fincher, la categoria “cel mai bun regizor pentru un serial-dramă”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: House of Cards, Culisele puterii, romania, pro tv, serial
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...