2017-01-21 02:16

TIMP LIBER


Iată ce vezi la tv de Revelion!

 |  16:43
Iată ce vezi la tv de Revelion!

Toni Grecu şi agenţii săi încheie anul la ”Serviciul Român de Comedie” cum altfel decât cu zâmbetul pe buze! Într-o noapte specială, SRC se pregăteşte de gală şi desemnează, cu mult umor de-altfel, Superlativele anului 2011. Cu prezentatoare sexy la cârmă ediţiei, Bianca (Aniela), Mimi (Alexandra Timofte), Gina (Jojo), Larisa (Lia) şi Ildiko (Bety), SRC văinvită în scenă, pe rând, pentru a face urări lângă brad, personalităţi care au făcut cea mai mare comedie în viaţa publică românească.

Cel mai înjurat şi criticat român, Emil Boc (Claudiu Maier) vine pentru a spune o urătură pentru toţi cei pe care i-a supărat în 2011: ”Tza, tza, tza, căpriţa, tza/Am ajuns ca-n Africa/N-avem bani, n-avem valută/Datoria e prea multă/Băncile sunt la pământ/Creditarea-i frunză-n vânt/Investiţii nu-s deloc/Şi de vină este Boc.”

Cea mai vizionată emisiune tvîn 2011, ”Românii au talent”, îşi găseşte şi ea naşul la SRC: agenţii lui Toni Grecu vor premia show-ul sub denumirea ”Românii n-au talent”, iar Adrian Tztz (1 Q Sapro) face o urare pe ritmuri de hip-hop. Cea mai mare catastrofă în 2011 va fi desemnat examenul de bacalaureat: doi elevi repetenţi (Claudiu Maier şi Cosmin Natanticu) vor cânta, în vreme ce invitatul lui Toni Grecu, Ionuţ Tănase (partenerul lui Jojo şi câştigătorul de la ”Dansez pentru tine”) va dansa breakdance.

Tot în noaptea dintre ani, SRC îl va premia şi pe cel mai bogat român, Dinu Patriciu (Ducu Hâncu), care îşi va începe urătură astfel: ”Aho, aho, dragi cetăţeni/Fraţi moguli şi voi melteni/Ţara are nevoi multe/Eu conduc în top trei sute!”. Cel mai mare scandal în familie pe 2011 va fi adjudecat de Oana Zăvoranu şi mama sa, Mărioara (Monica Anghel), care va veni la SRC pentru a face urări românilor. 

De la ora 21.45, la PRO TV, Star Maraton de Revelion

În bună tradiţie a spectacolelor dintre ani, Revelionul  de la PRO TV  va reuni  toate superlativele muzicii şi diverstimentului anului care se încheie. Şi pentru că 2011 este anul “talentului” la PROTV, petrecerea de Revelion va fi un spectacol de varietăţi pe tema talentului.

Amfitrion al petrecerii va fi Liviu Vârciu bântuit de senzaţia că între atâtea talente, el nu are niciunul. Ca prezentator el va fi secondat de două prezente care nu pot trece neobservate, deghizate în îngeraş şi drăcuşor: Antonio şi Cocuţa, dansatori în baletul “Dansez pentru tine”. Ei îl vor completape acesta punându-l constant  în situaţia de a face mici răutăţi sau a se obişnui cu idea că există şi oameni mai puţin înzestraţi. Totuşi, tentaţia talentului îi va da acestuia undă verde la a se daîn stambă. Invitaţii săi vor veni  din toate artele spectacolului, fiind nume de marcă reprezentate ale unui talent: muzică, dans, circ, variete, fashion, îmblânziri de animale etc.

Telespectatorii PRO TV se vor întâlni în ultima noapte din an cu barmanul Luca Valentin, Veveriţele Vesele, Fraţii Păunescu, magicianul Eduard Mâlita şi Bianca, Ştefan Florescu care a pregătit o serie de jonglerii spectaculoase, beatboxerul Cosmin Agache, imitatorul Cosofret, Rareş Deac care a impresionat cu mişcările sale de abdomen, Florin Harsan, cel care a dovedit că tunsul se poate face şi într-o superviteza, dansatorii Robo şi Valentin Păun, şi Valentin Dinu care va cânta în duet cu Alina Dinca. Va fi un spectacol senzaţional pentru că fiecare dintre ei este gata să demonstreze că “Românii au talent”.

“Vocea României” va răsuna şi în  noaptea dintre ani! Concurenţii au pregătit un concert în toată regula. Vor cânta Iulian Canaf, Marcel Lovin împreună cu prietenul său Anthony Icuagu, cele două cupluri de îndrăgostiţi: Cristina Vasiu şi Robert Patai şi Vlad Stoia alături de Beatrice Vladan. Daniel (Max) Dragomir, cel mai energic concurent de la “Vocea României” vine şi el, vor veni şi Aldo Blaga şi Oana Brutaru alături de Sebastian şi Maximilian Muntean!

La PRO TVRevelionul va fi un adevărat maraton,pentru că lista invitaţilor este fără de sfârşit: Nea Marin, Alex Velea, D-na Bamboi, Sânziană Buruiana, Andreea Tonicu, Simona Senzual, Gina Pistol, Andra, Jean de la Craiova, Anda Adam, Corina Bud şi mulţi, mulţi alţii.

George Vintilă prezintă pentru cel de-al 15-lea an Revelionul “Live Revolution” în Piaţa Revoluţiei

Voltaj, LaLa Band, Smiley, CRBL şi Loredana vor fi prezenţi în Piaţa Revoluţiei la trecerea dintre ani şi vor încinge atmosfera, ridicând gradele de afară cu cele mai tari piese.

Ca de fiecare dată, Piaţa Revoluţiei va fi plină la trecerea dintre 2011 spre 2012,pentru că ProFM şi PRO TV păstrează tradiţia oferind un superconcert “Live Revolution” cu cele mai tari şi mai de succes trupe din România. Fenomenul “Pariu cu viaţa” a generat apariţia unei trupe care i-a înnebunit pe tinerii din România astfel că de pe scenă “Live Revolution”nu va lipsi trupa “LaLa Band”. Ei vor face un supershow alături de Voltaj, de DJ-ul ProFM CRBL  şi de juraţii Smiley şi Loredana pe care telespectatorii PRO TV îi urmăresc la “Vocea României”. Loredana va fi prezentă pe scenă şi va oferi un concert senzaţional chiar la miezul nopţii.

DJ ProFM Marius Onuc va deschide seara “Live Revolution” cu un mix marca ProFM, iar apoi va intra în scena prezentatorul evenimentului, George Vintilă care îi aşteaptă pe toţi cei cu energie de party să se distreze şi să deschidă şampania alături de ProFM şi PRO TV.

“De-a lungul acestui an mulţi au fost de părere că 2012 va fi ultimul an pe care îl vom petrece pe Terra, personal nu am timp să cred aşa ceva, dar să intrăm puţin în rol şi să ne închipuim că e ultima noapte de petrecere de care avem parte. Au zis-o alţii înaintea noastră: “Let’s party like there is no tomorrow”, declară George care îi aşteaptă pe toţi în Piaţa Revoluţiei şi care prezintă de 15 ani consecutiv Revelionul “Live Revolution” ProFM&ProTV.

Un an magic, alături de staruri şi legende, AcasăTV

În noaptea dintre ani, telespectatorii ACASĂ TV vor urmări concertul extraordinarpe care trupa “LaLa Band” l-a susţinut de 1 decembrie alături de peste 12.000 de oameni într-un mall bucureştean. Alături de Alina, Dorian, Sore, Raphael, Cristina, Bubu şi toţi ceilalţi colegi ai lor, fanii au cântat, au dansat şi s-au distrat, timp de o oră. Membrii trupei „LaLa Band” au cântat piese care i-au consacrat, dar şi melodii noi, de Crăciun.

Ted Davis e un aventurier înnăscut, cu mare succes la femei, şi un burlac convins. În momentul în care se îndrăgosteşte nebuneşte de Heather, Ted preferăsă o părăsească întrucât reputaţia sa de mare cuceritor are suferit. Însă, între timp ceva s-a întâmplat,pentru că nu mai are aceeaşi atracţie la femei. Ce va face Ted să redevină idolul femeilor, telespectatorii vor afla după miezul nopţii, de laora00.30, în filmul “Burlacul” (“Bachelor Man”) de la Cinema ACASĂ.

De la ora 02.15, “World Music Awards: Cele mai bune momente” (“Best of World Music Awards”) îi aduce ACASĂ pe Michael Jackson, Beyonce, Mariah Carey, Britney Spears, Rihanna şi mulţi alţi artişti au fost prezenţi de-a lungul anilor pe scenă World Music Awards şi au făcut senzaţie prin reprezentaţiile lor.

Vedete din lumea telenovelelor au realizat o serie de şedinţe foto, tema fiind legendele mexicane, precum legenda Zeului Soare şi a Zeiţei Lună. Emisiunea „Staruri şi legende” (“Piel de estrellas”), difuzată de la ora 04.00, ACASĂ, urmăreşte starurile în timpul şedinţelor foto apărute în paginile revistei “TV Y Novelas”, imagini care îi vor duce pe telespectatori pe tărâmuri fascinante.

Prima zi din 2012 aduce ACASĂ una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire, aceea dintre Danny (John Travolta) şi Sandy (Olivia Newton-John) din filmul „Grease”. Danny şi Sandy se îndrăgostesc în vacanţa de vară, însă, fiind de naţionalităţi diferite, ei cred că odată cu sfârşitul verii şi povestea lor s-a terminat, însă viaţa le oferă surprize nebănuite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

Mai multe imagini:
Iată ce vezi la tv de Revelion!
zoom
Iată ce vezi la tv de Revelion!
zoom

TAGURI: revelion, program TV, pro tv, acasă tv, filme, emisiuni, lala bandComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image