2018-12-17 12:15


În “Allegiant”, pericolul se împleteşte cu pasiunea. Filmul va avea premiera mondială în România pe 11 martie 2016

 |  19:00
În “Allegiant”, pericolul se împleteşte cu pasiunea. Filmul va avea premiera mondială în România pe 11 martie 2016

Cea de-a treia parte a seriei „Divergent”, acţiunea „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum. Franciza “Divergent” are la baza best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth şi va avea premiera în România pe 11 martie 2016, cu o săptămâna înainte de lansarea oficială a filmului „Seria Divergent: Allegiant” în Statele Unite ale Americii.

După cutremurătoarea revelaţie din „Insurgent”, Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi abandoneze pentru prima dată prietenii şi familia. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucneşte un război care ameninţă întreaga omenire. Pentru a supravieţui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul şi iubirea.

Filmul va fi precedat de „The Divergent Series: Ascendant”, scrie cinemagia.ro, o producţie care de asemenea va fi distribuită de Freeman Entertainment în cinematografele din România. “Veronica Roth se îndreaptă cu povestea sa captivantă către un final inteligent construit, iar povestea ofertantă şi plină de acţiune este ideală pentru două adaptări cinematografice complete, pline de forţă”, au transmis într-o declaraţie studiourile Lionsgate.

Distribuţia

Shailene Woodley

Naomi Watts

Theo James

Kate Winslet

Ashley Judd

Jai Courtney

Ray Stevenso

Zoe Kravitz

Miles Teller

Maggie Q

Tony Goldwyn

Ansel Elgort

Mekhi Phifer


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: allegiant, fil, divergent, premiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...