2018-12-14 00:35


În decembrie va fi ”Gospel Night” în România. Corul Virginia State Gospel cuprinde 35 de artişti de top

 |  19:37
În decembrie va fi ”Gospel Night” în România. Corul Virginia State Gospel cuprinde 35 de artişti de top

Timp de cinci zile, în luna decembrie, cei 35 de artişti din corul Virginia State Gospel vor susţine o serie de spectacole în București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad, ca parte a turneului european “Gospel Night”.

În perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad și vor readuce bucuria și speranța în inimile publicului spectator.

Programul concertelor grupului Virginia State Gospel Chorale din România este următorul: 7 decembrie -  Cinema Patria București, 8 decembrie - Sala Patria din Brașov, 9 decembrie - Casa de Cultură Mihai Eminescu - Sala Tineretului Târgu-Mureș, 10 decembrie - Teatrul Național din Cluj-Napoca și 11 decembrie la Sala Dacia din Arad.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a câștigat numeroase premii, printre care People's Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa. În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional, după cum informează organizatorii. Şi în acest an, cele 35 de voci din corul Virginia State Gospel vor răsuna la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume. J.David Bratton, un gigant al muzicii gospel, care are în palmares colaborări importante cu legendele ale muzicii precum Roberta Flack, Pattie LaBelle sau Edwin Hawkins, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin intermediul site-urilor specializate. Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel: Cat.III - 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP - 120 lei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: Gospel Night, Corul Virginia State Gospel , romania, decembrie, bilete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...