2019-02-22 16:30


Început de an cu probleme de sănătate nu doar pentru Şerban Huidu şi Anna Lesko. Şi Teo a ajuns la spital!

 |  20:20
Început de an cu probleme de sănătate nu doar pentru Şerban Huidu şi Anna Lesko. Şi Teo a ajuns la spital!

Începutul lui 2011 a venit cu probleme de sănătatepentru mai multe vedete autohtone. După ce Şerban Huidu a căzut pe o pârtie deschi din Austria, accidentându-se foarte grav, şi Teo Trandafir a ajuns, ieri-dimineaţă,la spital, din cauza unei crize biliare. Prezentatoarea tv spune că organismuli-a cedat din cauza stresului şi a epuizării şi că medicii i-au recomandat oviaţă mai organizată, bombardând-o cu reţete pentru următoarea perioadă. ŞiAnna Lesko şi-a început anul cu o vizită la spital, vedeta suferind un accidentla schi, în Franţa. Pe mâna doctorilor au mai ajuns şi Cream, Liviu Vârciu şiBianca Drăguşanu.

TeoTrandafir a fost internată în spital joi dimineaţă, din cauza unei crizebiliare. După două zile în care nu s-a simţit bine, Teo a fost nevoită să chemeambulanţa. “Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi aoboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteamsă mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezutcă o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuziidirect, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm maimult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respectorele de masă şi de somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lorîn perioada următoare”, a declarat prezentatoarea tv pentru showbiz.ro. TeoTrandafir este următoarea persoană publică, după Şerban Huidu, Anna Lesko şiCream, care şi-a început anul cu o vizită la spital.

Huidu a fost mutat de la TerapieIntensivă

La sfârşitul lunii decembrie, Şerban Huidu,una dintre vedetele “Cronicii Cârcotaşilor” de la Prima TV, a suferit un gravaccident în timp ce se afla într-o vacanţă, la schi, în Austria. Realizatorul tvs-a prăvălit în zăpadă, pe o distanţă de cel puţin 10 metri, lovindu-se cucapul de un copac. După mai multe zile petrecute în secţia de TerapieIntensivă, miercuri, Şerban a fost mutat într-un salon al SpitaluluiUniversitar din Innsbruck. Conform medicilor, refacerea completă a lui ŞerbanHuidu este o chestiune “de săptămâni”, însă personalul medical s-a declaratoptimist. De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta ocască de protecţie Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

AnnaLesko va cânta cu mâna în ghips

La fel ca Şerban Huidu, Anna Lesko a avut şiea parte de un incident neplăcut petrecut tot la schi, într-o staţiune montanădin Franţa. Cântăreaţa s-a ales cu o mână fracturată, dar nu şi cu alteleziuni. “Medicii au fost foarte prompţi, m-au ajutat imediat, a fost bine. Osă treacă şi asta”, a spus Anna despre accident. Nici gând ca vedeta să-şi anulezespectacolele, căci declară că are un concert chiar sâmbătă.

Cream,în vizită la Spitalul Universitar

Şi Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, paresă aibă unele bătăi de cap în ce priveşte starea de sănătate. Vedeta a fostsurprinsă de paparazzi, acum două zile, în faţa Spitalului Universitar dinCapitală, însă ea a refuzat să lămurească motivul penru care s-a prezentat lamedic. La spital, pentru analize, a ajuns şi Liviu Vârciu, din cauza unordureri de spate, dar şi Bianca Drăguşanu, care are necazuri provocate de unhematom la picior.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
07 Ian 2011

Teo o fi mancat prea mult de sarbatori.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...