2018-12-17 03:22


Iniţiativă în premieră pentru muzica românească, marca Tudor Gheorghe

 |  23:48
Iniţiativă în premieră pentru muzica românească, marca Tudor Gheorghe

Astfel, conform unui comunicat de presă, artistul va avea propriul site de vânzare a biletelor. Site-ul a fost creat pentru a veni în sprijinul fanilor, dar şi în sprijinul spectatorilor care sunt "agresaţi" cu fel de fel de denumiri de site-uri de bilete.

Uşor de indentificat, uşor de accesat şi foarte sigur din punctul de vedere al tranzacţiilor efectuate, acestea fiind făcute cu supravegherea antifraudă; toate aceste aspecte se regăsesc pe site-ul www.tudor-gheorghe.ro.

Aici se pot găsi cele mai bune locuri la spectacolele susţinute de maestrul Tudor Gheorghe, promoţii şi oferte avantajoase. În curând vor fi puse în vânzare abonamente pentru spectacolele artistului din anul 2016.

Până atunci, Tudor Gheorghe îi aşteaptă pe toţi cei îndrăgostiţi de muzica adevărată, vie şi încărcată cu multe simţăminte, la concertul ”Adio doamnă!”, de joi, 26 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00.

tudor gheorghe, concert adio doamna, site vanzare bilete, sala palatului


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: Din dorinţa de a veni în sprijinul fanilor, Tudor Gheorghe s-a gândit la o metodă prin care aceştia pot ajunge mai uşor la concertele sale.
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...