2018-12-17 10:06


Între 5 şi 14 iunie, André Rieu va susține 7 concerte la București

 |  00:37
Între 5 şi 14 iunie, André Rieu va susține 7 concerte la București

André Rieu va susține 7 concerte la București, în zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie, ceea ce reprezintă o premieră pentru publicul român, de asemenea, și pentru celebrul artist. Vestea venirii sale a creat o întreagă isterie în rândul admiratorilor din România care s-au grăbit să își rezerve cele mai bune locuri.

Dar timpul nu este încă pierdut pentru cei care doresc să asiste la cel mai important eveniment concertistic al anului. Persoanelor care doresc să fie cât mai aproape de scenă, să se bucure din plin de experiența magică de neegalat a unui concert oferit de regele valsului, organizatorii le recomandă să opteze, în special, pentru biletele existente pentru zilele de 5 și 7 iunie. Biletele sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categorie, atât la punctele de vânzare ale agenției Eventim, precum și online pe www.eventim.ro.

Nascut în Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Deţine cea mai mare orchestră privată din lume și a vândut mai mult de 40 milioane de albume și DVD-uri. Lansarea sa internaţională a venit în 1994 cu CD-ul „Strauss & Co”.

De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum și 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,5 milioane de fani pe Facebook. În concertele sale, interpretează cele mai frumoase valsuri de Johann Straus sau Franz Lehár, hituri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă şi operetă, precum și muzică populară din toate decadele.

În concertele sale, André cântă la vioară, dirijează orchestra lui și este un „conférencier” fermecător, care va interacţiona cu publicul după fiecare piesă. André cântă la o vioară construită de Stradivarius în 1732. „Îmi place acest instrument. Îmi amintește de cântăreaţa de operă Maria Callas - foarte pasională”.

André Rieu - The Entertainer

În fiecare an, André şi a lui Johann Strauss Orchestra, cor şi solişti internaţionali susţin aproximativ 100 de concerte peste tot în lume, în faţa a peste jumătate de milion de oameni. Turneele sale au fost prezente în Billboard Top 10 în ultimii zece ani. Spectacolele lui André te vor face să râzi, să plângi şi să dansezi. Concerte sale nu sunt asemenea concertelor clasice rigide cu care eşti obişnuit. Fii pregătit pentru o seară plină de distracţie!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

Mai multe imagini:
Între 5 şi 14 iunie, André Rieu va susține 7 concerte la București
zoom

TAGURI: andrem rieu, concert, bucuresti, iunie, bilete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...