2018-06-22 06:50


Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii «ÎNTÂLNIRI FERICITE» de la Happy Channel

 |  22:36
Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii  «ÎNTÂLNIRI FERICITE» de la Happy Channel

Începând de joi (7 septembrie), cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor va prezenta “Întâlniri fericite”, la Happy Channel. Emisiunea se va difuza în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, și va aduce în fața telespectatorilor oameni importanți din lumea cinematografiei.

Prima lună a toamnei aduce la Happy Channel o serie de “Întâlniri fericite”! Actori, regizori, oameni din domeniul cinematografiei care au dus filmul românesc la marile festivaluri internaționale vor fi invitații criticului Irina Margareta Nistor, în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

“<<Întâlnirile fericite >> sunt, de fapt, o coincidență cinematografică de destine, o serendipitate, adică dacă n-ar fi fost participarea strălucită a acestor staruri, la festivaluri acasă și în lume, n-am fi reușit să le cunoaștem mai bine. Am ajuns la această emisiune din pasiunea pentru filme, pasiune care a dus și  la descoperirea pe viu a celor de la canalul tv Happy Channel, odată cu avanpremiera într-o proiecție la cinema a serialului lor ultramodern! O sincronicitate perfectă!”, a mărturisit Irina Margareta Nistor. 

În prima ediție, care se va difuza joi de la ora 12.30, telespectatorii o vor cunoaște mai bine pe actrița Cosmina Stratan, protagonista din “După dealuri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-06

TAGURI: Irina Margareta Nistor, intalniri fericite, emisiune, happy channel

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova