2017-01-21 08:32

TIMP LIBER


Jennifer Lopez se uită la Superbowl cu Obama şi familia lui

 |  17:59
Jennifer Lopez se uită la Superbowl cu Obama şi familia lui

CântăreaţaJennifer Lopez a fost invitată la Casa Albă de familia Obama, pentru a priviîmpreună la televizor finala campionatului de fotbal american - Superbowl -, ceva avea loc duminică, 6 februarie, în oraşul american Dallas, informează AFP.

Artistaşi soţul ei, cântăreţul Marc Anthony, vor privi marea finală alături câţivademnitari americani de prim rang, printre care se numără secretaruldepartamentului pentru Justiţie Eric Holder, cel al Transporturilor, RayLaHood, şi secretarul Departamentului pentru Siguranţa Naţională, JanetNapolitano.

Mai mulţiconsilieri, senatori, deputaţi şi primari au fost invitaţi să privească cea de-a45-a ediţie a Superbowl, în cadrul căreia se vor înfrunta echipele PittsburghSteelers din Pennsylvania şi Green Bay Packers din Wisconsin, în faţa a celpuţin 80.000 de spectatori.

CântăreaţaChristina Aguilera va cânta imnul naţional american înaintea Super Bowl, iargrupul The Black Eyed Peas a fost invitat de organizatori să susţină unmini-concert în pauza finalei campionatului de fotbal american.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image