2017-01-19 06:30

TIMP LIBER


Johnny Hallyday, supus unei operaţii de înlocuire a protezei de şold

 |  18:39
Johnny Hallyday, supus unei operaţii de înlocuire a protezei de şold

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în vârstă de 67 de ani, a fostoperat la cerere pentru a i se înlocui proteza de şold, operaţia fiindîncheiată cu succes, informeaza Mediafax.

Pentru a fi în formă fizică perfectă pentru programu său extrem deîncărcat din peroada 2011 - 2012, Johnny Hallyday a cerut să i se înlocuiascăproteza de şold, potrivit purtătorului său de cuvânt. Acesta a mai precizat cămuzicianul are nevoie de patru săptămâni de repaus, pe care le va petrece înlocuinţa sa din Los Angeles şi va putea să-şi reia activităţile normale de lajumătatea lunii februarie.

În decembrie 2010, rockerul francez a fost internat de urgenţă laCedars-Sinai din Los Angeles, din cauza unei infecţii apărute după operaţia dehernie de disc efectuată la Paris cu două săptămâni înainte.

Din cauza problemelor sale de sănătate, etapa finală a seriei deconcerte "Tour 66" - întreruptă în 2009 şi considerată turneul deadio al cântăreţului - a fost amânată. Turneul ar fi trebuit să fie reluat pe 8ianuarie, printr-un concert la Amiens, şi să se încheie pe 13 februarie, laParis-Bercy. În această ultimă etapă a turneului erau programate 24 de concerte.Cele 160.000 de bilete vândute în avans au fost rambursate.

Lansarea, pe 10 ianuarie, a piesei "Jamais Seul", primulextras de pe noul său album, programat să apară pe piaţă pe 28 martie, a fostfoarte mediatizată.

Rockerul francez s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate dinvara trecută. La sfârşitul lunii iulie, el a fost internat timp de nouă zile,oficial pentru o serie de teste medicale cerute de asiguratorii turneuluicântăreţului, în urma unei căderi suferite de acesta pe iahtul său. Însă douăluni mai târziu, spre surpriza generală, Johnny Hallyday a mărturisit că a fostoperat de "un mic cancer de colon", apoi a fost tratat de "ouşoară infecţie", două zile mai târziu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image