2019-01-22 19:59


Julio Iglesias cântă pe 22 mai în Cluj-Napoca. Organizatorii au suplimentat biletele

 |  18:59
Julio Iglesias cântă pe 22 mai în Cluj-Napoca. Organizatorii au suplimentat biletele

Veşti bune pentru clujeni! După epuizarea a patru categorii de bilete, organizatorii au decis să suplimenteze numărul locurilor pentru concertul lui Julio Iglesias, de la Sala Polivalentă, din 22 mai. Preţul unui bilet porneşte de la 325 de lei.

Publicul din Cluj îl aşteaptă cu nerăbdare pe romanticul şi veşnic îndrăgostitul Julio Iglesias. Dovadă şi faptul că biletele la concertul pe care marele artist îl va susţine în inima Ardealului s-au vândut ca pâinea caldă.  S-au epuizat biletele pentru categoriile VIP, Premium, Cat. III şi Cat. IV. Pentru admiratorii care şi-au  manifestat interesul îndeosebi pentru categoriile VIP şi Premium, organizatorii au decis suplimentarea locurilor. Astfel, s-au pus în vânzare 26 de bilete la VIP şi alte 24 bilete la categoria Premium.

În plus, au fost create două noi categorii de bilete VIP și Premium, amplasate  în Loja oficială, acestea asigurând acces la zona de catering. Pentru aceste categorii s-au pus în vânzare 130 de bilete, la preţul de  395 lei (loja VIP) şi 325 lei (Premium).

Au mai rămas doar 10 zile până la întâlnirea clujenilor cu starul latin Julio Iglesias. Cel mai romantic cântăreţ al tuturor timpurilor mărturiseşte că are mari emoţii şi că abia aşteaptă să se revadă cu publicul din Cluj. De atfel, l-a emoţionat profund vestea că la concertul său din 22 mai, biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor. „Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”.

Întâlnirea de vineri seară va fi una cu o mare încărcătură emoţională pentru marele artist: în deschiderea concertului său va cânta însuşi fiul lui, Julio Iglesias jr.

Julio Iglesias spune că are numeroase amintiri plăcute legate de vizitele anterioare în România.  „În 2007, spre exemplu, îmi amintesc că am stat cam două săptămâni, pentru că am dat cinci concerte. Aveţi o ţară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au plăcut şi Sibiul, şi zona muntoasă din jurul său.”

Ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj pot fi achiziționate de  la standul Ticket Event din Iulius Mall, din rețeaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas și online prin www.eventim.ro.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane  de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, motiv pentru care Guinness World Records l-a desemnat drept  artistul latin cu cele mai mari vânzări de albume din istorie. În 1983, Guinness Book of Records  i-a acordat   singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, pentru că  a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

În cei 47  de ani de carieră, Julio a primit 2.600 de Discuri de Aur şi Platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din lume şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au ascultat performând live.

Julio Iglesias a cântat alături de artişti precum: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, The Beach Boys.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: julio, iglesias, concert, cluj, napoca, bilete, pret, sala, polivalenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...