2019-01-23 07:26


Julio Iglesias Jr. se întâlnește cu fanii la mall

 |  19:19
Julio Iglesias Jr. se întâlnește cu fanii la mall

Fanii lui Julio Iglesias Jr. vor avea ocazia să își întâlnească idolul la o sesiune de autografe. Acesta va fi la București, miercuri, 13 mai, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) pentru o întânire cu publicul bucureștean. Se vor face fotografii, se vor da autografe personalizate și va acorda interviuri reprezentanților mass-media. Toate acestea, miercuri, 13 mai 2015, ora 19:00 în foaierul Grand Cinema & More.

Născut în Spania, Iglesias jr. a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel, şi de fratele său mai mic, Enrique. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu renumitul fotomodel Charlise Verhaert. Artistul care a moştenit talentul muzical al tatălui său a înregistrat un succes nu doar în muzică, el făcându-se remarcat ca model şi ca actor de televiziune.

După lansarea albumului de debut intitulat "Under My Eyes", Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.

Ca model, el a prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap, iar ca actor a avut succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, "Out of the blue".

Julio Iglesias Jr. a susţinut un turneu amplu în Europa şi Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat "Under My Eyes”. În prezent, Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album ce se bucură de succes internaţional. Pe 20 si 22 mai, Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său, programate la Sala Palatului din capitală și la  Sala Polivalentă din Cluj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: julio, iglesias, jr., intalneste, fanii, mall
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 15 ore | (3)
Eveniment

loading...