2018-06-22 00:59


Keith COTTON și Jim BOGGIA cântă alături de Joan Osborne la BUCUREȘTI

 |  13:19
Keith COTTON și Jim BOGGIA cântă alături de Joan Osborne la BUCUREȘTI

Joan Osborne, celebra artista americana, concerteaza in premiera pentru publicul romanesc in cadrul unui show special ce va avea loc pe 6 mai, la Hard Rock Cafe! Alaturi de ea vor urca pe scena doi instrumentisti senzationali ce pastreaza cu sfintenie traditia muzicii blues, Keith Cotton si Jim Boggia.

Keith Cotton si Jim Boggia sunt doi instrumentisti despre care se poate spune ca "s-au nascut cu chitara in mana" si ca au predestinati unei misiuni muzicale in care nu foarte multi artisti au curajul sa se imbarce.

Keith Cotton reuseste sa imblanzeasca in egala masura chitara acustica, clapele, dar si microfonul, iar Jim Boggia il completeaza cu pasaje sfasietoare de chitara electrica, totul intr-un set muzical in care Joan Osborne livreaza intr-un mod extrem de emotionant, in premiera pe o scena romaneasca, muzica legendarului Bob Dylan, dar si compozitiile care au facut-o celebra de-a lungul carierei sale.

Joan Osborne este, fara nici o indoiala, una dintre cele mai grandioase voci ale generatiei ei. Cantareata uimitoare si compozitoare prodigioasa, artista este recunoscuta pentru pasiunea si emotiile pe care le transmite atunci cand este pe scena, devenind o singura fiinta cu muzica sa. "One of Us", lansata odata cu albumul de debut "Relish", se afla de 22 de ani in playlisturile posturilor radio din intreaga lume, fiind una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor. Joan Osborne a impartit scena cu artisti legendari precum Bob Dylan, Luciano Pavarotti, Stevie Wonder, Emmylou Harris, Taj Mahal sau Mavis Staples, iar albumele sale i-au adus numeroase Discuri de Platina si nominalizarii Grammy.

Joan Osborne si-a insusit o misiune impresionanta de a traduce muzica lui Bob Dylan pe intelesul noii generatii, insa fara a-i denatura liricitarea si emotiile. Munca sa pune intr-o noua lumina o selectie de piese din repertoriul lui Dylan, iar rezultatul transcende intr-un show pe care publicatia New York Times l-a ridicat la rang de antologie: "She treats Mr. Dylan as a fellow troubadour and roustabout, inventing the rules while traveling along an endless road." Joan Osborne isi imparte sinele artistic intre cariera solo si super proiectul rock-soul Trigger Hippy, iar cel mai recent album al artistei, "Love and Hate" (2014), reflecta integritatea muzicala neclintita de-a lungul unei cariere de peste doua decenii.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 150 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 100 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 100 de lei


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-19

TAGURI: Keith COTTON, Jim BOGGIA, Joan Osborne, bucuresti, concert

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova