2018-11-18 22:45


LARA FABIAN revine în România. Care sunt orașele alese de artistă pentru două CONCERTE

 |  14:31
LARA FABIAN revine în România. Care sunt orașele alese de artistă pentru două CONCERTE

Lara Fabian, artista mult îndrăgită de către publicul român, va reveni anul viitor la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Lara Fabian va cânta pe 29 Martie 2018 publicului din Cluj-Napoca, iar două zile mai târziu, pe 31 Martie, va concerta în Bucureşti. Fanii Larei Fabian care vor achiziţiona un bilet la concertele din Martie vor primi cadou noul album – Camouflage.

Camouflage este noul album al Larei Fabian, care va fi lansat în curând. Acesta este primul album al artistei exclusiv în limba engleză, iar pe lângă această schimbare, Lara promite şi un sunet mult mai tănăr şi mai fresh. Pentru Camouflage, cântăreaţa de origine belgiană a lucrat cu producători celebri, dar va surprinde şi printr-o colaborare inedită cu un DJ renumit.

În cadrul celor două concerte susţinute în Romănia, Lara Fabian îşi va delecta fanii cu melodii de pe noul său album, dat setlist-ul va include, de asemenea şi cu hit-urile sale celebre, precum Je T’aime şi Je suis Malade, cît şi alte piese adorate de către fanii săi din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: lara fabian, concerte, orase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...