2019-01-16 17:01


“Love Building” vine în cinematografele din 13 septembrie

 |  16:46
“Love Building” vine în cinematografele din 13 septembrie
Livia Lixandru

“LoveBuilding” vine în cinematografe din 13 septembrie. După ce a regizat opt scurtmetraje şi trei filme de mediu metraj, cu care a participat la peste 50 de festivaluri de film, Iulia Rugină (Sink, Captivi de Crăciun, Vineri în jur de 11, Buna Cristina! Pa Cristina!) debutează pe marile ecrane cu “Love Building”, o comedie care va putea fi urmărită în premieră din 13 septembrie, în cinematografele din toată ţara. Cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol în rolurile principale, care semnează genericul filmului şi în calitate de producători, “Love Building” este cel mai ambiţios proiect al şcolii Actoriedefilm.ro.

O producţie cinematografică independentă, realizată doar cu sprijin financiar privat, comedia “Love Building” a fost prezentată până în momentul de faţă în competiţia Festivalului Internaţional de Film B’EST şi în secţiunea Zilele Filmului Românesc, din cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF 2013), obţinând Premiul Publicului şi Menţiunea Specială a Juriului la Festivalul B-EST.

Alături de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, în „Love Building” interpretează şi 31 de actori aflaţi la debut, absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, scenariul comediei fiind semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu şi Iulia Rugină.

Acţiunea filmului “Love Building” este plasată într-o tabăra menită să “repare” relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, încearcă să-ţi reconstruiască poveştile de dragoste. Pe parcursul a 7 zile, participanţii trec prin diverse etape ale reparării relaţiilor lor.  Despre debutul său în regia de lungmetraj, Iulia Rugină consideră că: ,,«Love Building» nu îşi propune să vină cu nimic nou în materie de limbaj cinematografic, nu e un film de autor şi nu reprezintă vreo piatră de hotar în evoluţia mea regizorală. E doar un film simplu, cald, sincer care vorbeşte despre lucruri pe care le-am trăit cu toţii şi pe care o să le tot trăim cât o să existe universul. E genul de film care ar putea să te facă să râzi, să plângi, să ai gol în stomac şi un zâmbet amar pe buze când se termină. Cam ca o relaţie...”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31

Mai multe imagini:
“Love Building” vine în cinematografele din 13 septembrie
zoom

TAGURI: Love, building, septembrie, cinematografe, dragos, bucur, papadopol, dorian, boguta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...