2018-12-17 14:29


“Love is in the ART”: dans, teatru şi proiecţii de film pentru bucureşteni între 13-15 noiembrie

 |  20:15
 “Love is in the ART”: dans, teatru şi proiecţii de film pentru bucureşteni între 13-15 noiembrie

Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie organizează în Bucureşti, în perioada 13-15 noiembrie, prima ediţie a Festivalului “Love is in the ART”. În mai multe locaţii din Capitală vor fi aduse în faţa publicului piese de teatru, spectacole de dans contemporan, expoziţii foto, proiecţii de film şi concerte. Intrarea pentru toate cele trei zile de spectacol este gratuită.

Vineri, 13 noiembrie, în prima zi a Festivalului “Love is in the ART”, bucureştenii sunt aşteptaţi, de la ora 18.00, la Galeria Creart unde va avea loc vernisajul expoziţiei foto “Love is in the Photography”, semnată de Vlad Eftenie, un nume extrem de apreciat în domeniul fotografiei urbane, şi de Adi Bulboacă, unul dintre cei mai talentaţi fotografi de teatru. Mai târziu, începând cu ora 19:00, la Teatrelli va avea loc un show impresionant al lui Momo Sanno, un artist cu o carieră impresionantă de 15 ani, perioada în care a dansat în peste 2.000 de spectacole, în prezenţa a 2.000.000 de spectatori, după cum anunţă organizatorii. Momo Sanno îşi fascinează audienţa de fiecare dată printr-un mix inedit de stiluri de dans, tehnici şi influenţe, reuşind constant să creeze momente vibrante.

Iubitorii teatrului de comedie sunt invitaţi, tot vineri, de la ora 19:30, la Teatrul de Comedie, la spectacolul „La vita e bella”, de Radu F. Alexandru. Pe de altă parte, cinefilii au ocazia să vadă filmul „Happy, Happy”, la J'ai Bistrot, de la ora 19:00. Totodată, lungmetrajul spaniol „Stockholm", în regia lui Rodrigo Sorogoyen, care a câştigat trofeul TIFF 2014, va fi proiectat tot începând cu ora 19:00, la Green Hours din Bucureşti, în cadrul primei ediţii a evenimentului “Love is in the ART”.

Festivalul continuă sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19:00, cu spectacolul de teatru „Edith Piaf”, scenariul şi regia semnate de Mălina Andrei la Teatrelli, iar la Green Hours cu proiecţia filmului „Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti", de la ora 22:30. În programul proiecţiilor de film se află şi „Io sono l'amore". Cei mici sunt aşteptaţi de la ora 18:00, în sala Teatrului Excelsior, unde actorii de la Teatrul Ion Creanga le-au pregătit spectacolul „Spaima zmeilor”, de Mihai Ion şi Gelu Colceag. Teatrul de Artă îşi deschide porţile publicului, de la ora 19:15, pentru avanpremiera „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov.

În cea de a treia zi de festival, la Teatrelli, începând cu ora 19.00, va fi pus în scenă spectacolul „Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, iar la J'ai Bistrot, cinefilii vor putea viziona, începând cu ora 19:00, „Hasta la Vista”, de  Geoffrey Enthoven. (G.D.)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: Love is in the ART, dans, teatru, film, bucuresteni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...