2017-01-16 21:39

TIMP LIBER


Luminiţa Anghel îşi pune sarcina în pericol

 |  21:00
Luminiţa Anghel îşi pune sarcina în pericol

Solista Luminiţa Anghel a dat uitării cele două căsnicii eşuate şi în urmă cu aproximativ două luni, chiar de ziua sa de naştere, şi-a unit destinele cu iubitul ei, Silviu Dumitriade. Atunci, interpreta se afla deja în cea de-a şasea lună de sarcină, declarând că este o femeie împlinită.

În prezent, cântăreaţa Luminiţa Anghel este în culmea fericirii. Artista şi soţul ei, Silviu Dumitriade, aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebeluşului, a cărui naştere este programată pe 20 decembrie, iar în noaptea de Revelion, ea se va întoarce pe scenă. Luminiţa a declarat că până acum sarcina a fost foarte uşoară. „Am avut o sarcină uşoară, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am putut să fiu şi pe scenă, să cânt, am putut să am grijă şi de copil. Se pare că e mare, grăsuţ şi buzat, ca mami”, a declarat Luminiţa pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV. Cântăreaţa a recunoscut că nu a respectat întocmai sfaturile doctorului, astfel că îşi poate pune în pericol sarcina. Luminiţa crede că nu ar trebui ca femeile gravide să ţină cont întotdeauna de sfaturile medicilor şi dacă te simţi bine, poţi avea activitate, fără riscuri. „Doctorul îmi interzice să ies, dar dacă ar fi să ne luăm după doctori, viaţa nu ar mai fi la fel de interesantă. Eu sunt o persoană foarte dinamică şi îmi place să-mi văd de activitatea mea, în limitele bunului simţ, bineînţeles”, a spus Luminiţa.

Pe scenă în noaptea dintre ani

Artista nu vrea să stea foarte mult timp acasă cu copilul, având programat deja un concert în noaptea de Revelion. „O să nasc pe 20 decembrie, iar pe 31 am deja un concert. Sper să reuşesc, sunt o persoană foarte ambiţioasă şi de obicei reuşesc ce îmi propun”,  a adăugat Luminiţa. Silviu, tatăl viitorului ei copil, este cu 10 ani mai mic decât artista şi a divorţat de două ori, însă acum este convins că şi-a găsit femeia visurilor. Luminiţa Anghel mai are doi copii adoptaţi, pe David şi pe Măriuca.

Explicatie FOTO Luminiţa este o femeie activă şi ambiţioasă


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: Luminita Anghel, sarcina, pericol, artistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image