2018-12-15 22:52


Lungmetraj românesc, marele câştigător de la Festivalul de Film de la Cottbus

 |  15:27
Lungmetraj românesc, marele câştigător de la Festivalul de Film de la Cottbus

Lungmetrajul independent "Lumea e a mea", regizat de Nicolae Constantin Tănase, a câştigat Discovery Award la cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Est-European de la Cottbus, Germania.

Premiul, în valoare de 4.000 de euro, este oferit de Synchro Film (Viena) şi constă în servicii de postproducţie pentru un viitor proiect, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Acesta este al patrulea premiu câştigat de "Lumea e a mea/ The World is Mine", după cel pentru debut primit la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), în secţiunea Zilele Filmului Românesc, trofeul Anonimul obţinut la Festivalul Anonimul 2015 şi menţiunea specială a juriului în competiţia East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary.

De la lansarea în cinematografele româneşti, care a avut loc pe 23 octombrie, filmul a fost vizionat de peste 16.000 de spectatori.

"Lumea e a mea/ The World is Mine", o dramă despre generaţia anilor 2000, aduce în prim-plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă din Constanţa. Larisa vrea multe de la viaţă: bani, influenţă, popularitate şi respect. Şi acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obţine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

GALERIE MEDIA


TAGURI: lungmetraj, film, lumea e a mea, nicolae constantin tanase, festival cottbus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...