2019-01-20 13:01


Magicianul, în spectacolul “Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”. Marian Râlea şi Găşca Zurli, pe 31 mai, la Sala Palatului

 |  19:51
Magicianul, în spectacolul “Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”. Marian Râlea şi Găşca Zurli, pe 31 mai, la Sala Palatului

Marian Râlea, Magicianul, va fi prezent pe 31 mai la ora 11.00 pe scena Sălii Palatului alături de Gaşca Zurli, în piesa de teatru pentru copii “Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”. Realizatorul emisiunii “Abracadabra” şi idolul copiilor din generaţia anilor ’90 se va afla pe scenă în rolul pentru care a fost adorat de milioane de români, în cadrul spectacolului unic pe care Gaşca Zurli îl pregăteşte pentru Ziua Copilului.

„E o bucurie să fiu din nou alături de ei pentru că tot ce fac ei pe scenă înseamnă talent şi multă, multă muncă. Cum spunea Magicianul, să fii copil e un lucru serios. Întregul respect pe care Gaşca Zurli îl are pentru cei mici se simte din tot sufletul pe scenă şi în tot ce fac. Va fi o întâlnire de duminică frumoasă, o întâlnire a celor care şi-au păstrat sufletul de copil, o mare provocare să fim împreună pe scenă şi prin joc să creăm în ajunul Zilei Copilului un strop de magie. Fiecare avem un moment al nostru, iar acesta este momentul Gaşca Zurli. Să-i iubiţi şi să-i respectaţi aşa cum fac şi eu”, a declarat îndrăgitul actor Marian Râlea.

“Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” este o producţie sută la sută românească, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar şi pe părinţi, în Regatul Măturilor, pentru a o învinge pe vrăjitoarea Tura Vura. Acest spectacol unic îşi propune, ca toate producţiile Zurli, să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Am visat la ziua aceasta. Idolii copiilor de astăzi să-l invite pe idolul copilăriei părinţilor lor. Chiar dacă piticii acestei generaţii nu au apucat să se bucure de Magicianul nostru, părinţii vor retrăi cu siguranţă amintiri speciale. Sunt foarte fericită că a acceptat invitaţia noastră şi mă bucur să vedem în acelaşi spectacol, pe cea mai mare scenă din ţară, cele mai bune produse româneşti pentru copiii din România ultimilor 40 de ani: «Abracadabra» şi Gaşca Zurli”, a spus Mirela Retegan, creatoarea Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen naţional.

Biletele pentru spectacolul “Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” sunt puse în vânzare pe www.eventim.ro, salapalatului.ro și la casieria Sălii Palatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: magician, marian, ralea, spectacol, zboara, vrajimaturica, sala, palatului, zurli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...