2018-12-11 16:51


Maria Dragomiroiu, spectacol aniversar la Sala Palatului

 |  19:16
Maria Dragomiroiu, spectacol aniversar la Sala Palatului

Pe 22 octombrie e sărbătoare la Sala Palatului! Maria Dragomiroiu va fi omagiată într-un spectacol-eveniment, cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate. Biletele s-au pus în vânzare la preţuri ce pornesc de la 50 de lei. Concertul va începe de la ora 19.00.

În pleiada artiștilor români de mare valoare, Maria Dragomiroiu este Doamna cântecului popular românesc. Artista a ajuns și a rămas în vârful ierarhiei muzicale grație talentului, dăruirii și pasiunii pentru folclor autentic. De 35 de ani, Maria Dragomiroiu este fără încetare o prezență strălucită pe toate scenele, fiind adulată de publicul de toate vârstele. Înzestrată cu deosebite calități vocale, având un timbru special, o vivacitate și un dinamism scenic aparte, Maria Dragomiroiu dă viață cântecului, îl încarcă cu emoție și reușește să ajungă direct în inimile publicului.

„Cântecul și dragostea s-au luat de mână ca să facă viața mea veselă și bună. Fiecare cântec e o parte din sufletul meu pe care o dăruiesc de 35 de ani publicului și primesc înapoi dragostea lui nețărmurită. Vă aștept pe 22 octombrie, la Sala Palatului, la un spectacol de înaltă ținută artistică, să ne sărbătorim prin cântec împreună”, a declarat Maria Dragomiroiu.

La acest eveniment,  îi vor fi alături artiști de valoare ai scenei românești: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Veta Biriș, Mioara Velicu, Mariana Ionescu, Văru’ Săndel, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Raoul. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi îndrăgita prezentatoare tv Iuliana Tudor. Regia artistică a spectacolului este semnată de două dintre cele mai mari profesioniste în folclor, Elise Stan și Florentina Satmari.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: spectacol, sala, palatului, cariera, maria, dragomiroiu, bilete, pret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...