2018-11-18 07:58


Media Music Awards 2013! Biletele pentru cea mai mare gală de decernare vor avea preţ promoţional

 |  15:26
Media Music Awards 2013! Biletele pentru cea mai mare gală de decernare vor avea preţ promoţional
Livia Lixandru

Media Music Awards 2013! Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gală de decernare de premiilor muzicale din România, s-au pus deja în vânzare. Cei care îşi doresc să ia parte la marele eveniment, desfăşurat pe 19 septembrie în Piaţa Mare din Sibiu, au acum ocazia să achiziţioneze biletele online sau din mai multe locaţii din ţară. Biletele au preţul promoţional de 20 de lei şi pot fi procurate online din reţeaua myticket.ro şi eventim.ro, precum şi din magazinele Orange Shop, Domo şi Germanos. În ziua evenimentului Media Music Awards preţul va fi de 30 de lei.

“Ne dorim să evităm cozile la cele şapte case de bilete din Piaţa Mare în ziua evenimentului. Anul trecut cererea pe ultima sută de metri a fost foarte mare şi două mii de persoane nu au mai putut intra la eveniment, casele de bilete închizându-se odată cu începerea show-ului”, declară Tibi Marian, project manager Media Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu, pe două scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatură sonoră, lumini şi ecrane cu leduri de ultimă generaţie.

Pentru prima dată, participanţii vor cânta atât pentru cei peste 30.000 de spectatori din Sibiu, cât şi pentru milioane de telespectatori din 15 ţări, gala va fi transmisă peste hotare, asigurând astfel o expunere mediatică deosebită.  Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din anul precedent, monitorizate de MediaForest, evenimentul reprezentând un adevărat barometru al impactului pe care artiştii şi piesele lansate îl au asupra publicului. Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL&Helen&Adda, Connect-R, VUNK&Antonia, Grasu XXL&Spyke&Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurenţiu Duţă&Andreea Bănică, solista din Bulgaria - Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra&What’s Up şi Mandinga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

Mai multe imagini:
Media Music Awards 2013! Biletele pentru cea mai mare gală de decernare vor avea preţ promoţional
zoom

TAGURI: Media, music, awards, bilete, vanzare, pret, promotional, Sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...