2018-12-10 01:59


Mesajul românului RĂPIT în Burkina Faso. Iulian Gherghuț cere ajutorul Guvernului

 |  10:32
Mesajul românului RĂPIT în Burkina Faso. Iulian Gherghuț cere ajutorul Guvernului

Mesajul românului RĂPIT în Burkina Faso. Iulian Gherghuț cere ajutorul Guvernului. MAE a anunţat, într-un comunicat de presă, că celula de criză interinstituțională care gestionează situația cetățeanului român răpit în Burkina Faso a luat notă de difuzarea, sâmbătă, a unui material video cu Iulian Gherguț. Ministerul confirmă că persoana care apare în materialul video este cetățeanul român în cauză.

„Celula de criză interinstituțională s-a reunit imediat ce materialul video a devenit public, a analizat diverse scenarii de evoluție a cazului și au examinat acțiunile posibile pentru soluționarea situației cetățeanului român luat ostatic. Celula de criză interinstituțională studiază în regim de urgență autenticitatea materialului video menționat. Totodată, Celula de criză interinstituțională confirmă că persoana care apare în materialul video este cetățeanul român în cauză. În cazul în care veridicitatea materialului video se confirmă, se poate considera că materialul reconfirmă datele deținute deja de celula de criză interinstituțională conform cărora cetățeanul român se află în viață și este în bune condiții de sănătate”, a precizat MAE.

Sursa citată a mai menţionat că familia cetățeanului român a fost informată de către Celula de criză interinstituțională cu privire la apariția materialului video.

„În cazul în care autenticitatea materialului video se confirmă, Celula de criză interinstituțională precizează că lansarea unui astfel de mesaj în spațiul public se înscrie în tiparul obișnuit al situațiilor de acest gen. Celula de criză mai precizează că, având în vedere specificul acestei operații de autentificare, procedurile de verificare pot să dureze. Celula de criză interinstituțională va continua efortul său, prin instituțiile sale componente, conform competențelor fiecăreia, pentru eliberarea cetățeanului român”, se arată în comunicatul MAE. 

Românul cere ajutorul Guvernului pentru a fi eliberat.

"Numele meu este Iulian Gherguț, sunt din România. Astăzi este 18 august 2015. Am fost răpit în Tambao. Cer familiei doar să mă ajute pentru a pleca de aici cât mai repede posibil. Cer directorului societăţii la care lucrez să mă ajute şi guvernelor din Burkina Faso şi din România să mă ajute să fiu eliberat cât mai repede posibil şi să înceapă negocierile", este mesajul românului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-30

TAGURI: mesaj, roman, rapit, burkina faso, iulian gherghut, cere, ajutor, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
30 Aug 2015

HA HA...AU GASIT ASTIA DIN BURKINA FASO RETZETA LUI HAISSAM???ACUM UNDE E DIE-SIE SA TRIMITA ACOLO CATEVA GENTI CU BANI...EVENTUAL LUI GHITZA-UDREA...CA SA-L ELIBEREZE PE NOUL HAISSAM....EU CRED CA BURKINA FASO E UN CARTIER IN BUCURESTI...PE DAMBOVITZA...SATUL FRANCEZ...PLIN DE TERORISTI CU EPOLETI
TARTORUL
30 Aug 2015

La noi este invers . Omoara mineri , nu ii plateste , alte firme fantoma , cu sediu in casute postale din Antartica . Era mercenar a lui Tender si ia pacalit cu investitori strategici din lumea buna corecta . Astia se zbat pe bani nostri si alti profita .
CIRCUL LOR
30 Aug 2015

Sa le dau eu bani lui Franc Timis , Tender , Patriciu si ceilanti mafioti , care ia pacalit pe aia precum Rosia Montana de la noi .
MESELE LARGI
31 Aug 2015

Se incearca, oare, un nou caz "rapirea din Serai (irak)" avand ca erol principal pe marele ales al boborului ???
Random imageUltimele stiri


loading...