2019-01-16 18:30


Mihai Constantinescu: „Dacă nu înjuri piţipoance, nu apari la tv!“. Artistul este supărat că nu-l invită nimeni să cânte în emisiuni, ci doar să bârfească

 |  18:47
Mihai Constantinescu: „Dacă nu înjuri piţipoance, nu apari la tv!“. Artistul este supărat că nu-l invită nimeni să cânte în emisiuni, ci doar să bârfească

S-ar părea că nici o minte cu carte de muncă prin televiziuni nu estesuficient de luminată încât să găsească secretul audienţelor şi altfel decâtpromovând silicoane supradimensionate, fustiţe de-o palmă şi episoade porno dinvieţile mai mult sau mai puţin însemnate ale unor vieţuitoare din aceastăpatrie. Din această cauză, un ocupant al showbizului care nu bifează încalendarul existenţei sale cel puţin o noapte cu o fufă mondenă nu are ce căutala televizor. Dacă mai eşti şi un simplu artist care ştie să cânte şi nu unulcare povesteşte poporului cu cine, cum şi cât a făcut amor, atunci chiar că nutrebuie să ai pretenţii să fii băgat în seamă de mai marii televiziunilor.Mihai Constantinescu a găsit reţeta promovării pe sticlă şi este convins căsingurul mod în care dependenţii de telecomandă îţi mai pot auzi glasul este săînjuri una sau două piţipoance în vogă.

“Ce să caut eu prin emisiunile tv?Nu prea mă invită nimeni, iar cei care o fac au alte aşteptări de la mine pecare eu nu li le pot îndeplini. Astăzi se poartă să apari la televizor şi săînjuri o piţipoancă sau două în vogă, să bârfeşti pe unul sau pe altul şi, îngeneral, să-ţi dai cu părerea despre vieţile oamenilor, iar apariţiile talesunt garantate. Eu nu am făcut şi nu voi face niciodată aşa ceva. Eu, dacă aparîn faţa oamenilor, vreau să fac ceea ce ştiu, adică să cânt. Pentru asta mă ştiuoamenii, iar altceva nu mă interesează. Fiecare să-şi vadă de viaţa lui şi săia sfârşit această promovare a nulităţilor care fac umbră pământului degeaba.Sunt talente remarcabile care rămân în umbră, fără a fi arătate oamenilor doarpentru că au o viaţă simplă, fără scandaluri, iar acest fapt nu este pe placulcelor pentru care audienţa este legea supremă. Eu sunt de părere că oameniitrebuie educaţi, pentru că scuza «asta se vinde, asta vor telespectatorii, circşi scandaluri» nu prea merge. Dacă mass-media ar fi una de calitate şi s-ar daprioritate faptelor cu adevărat importante pentru existenţa unui om şi în ziaresau la televizor, nu ar mai apărea oameni fără valoare, atunci cititorii sautelespectatorii ar cumpăra informaţii de calitate”, ne-a declarat MihaiConstantinescu, nemulţumit că artişti asemeni lui nu pun piciorul în emisiuni tv.“Unii mă întreabă când revin? Eu nu am dispărut niciodată, ca să revin. Eumi-am făcut treaba atunci când am avut ocazia, când mi s-a oferit prilejul săcânt, iar oamenii care vor să mă asculte, au unde să o facă. Rar, dar au unde, şiultimul concert pe care l-am avut într-un club din Bucureşti, la invitaţia luiHoria Brenciu, a avut un succes fantastic. Nu ţine de mine ca lumea să mă vadămai des la televizor. Este ca şi când eu aş da buzna în casa cuiva fără a fiinvitat. Dacă oamenii au plăcere să mă invite, mă duc, dacă nu, eu nu mă ducpeste ei”, ne-a spus artistul.

Primeşte şi oferă în darsentimente adevărate

Ieri, Mihai Constantinescu a împlinit 65 de ani şi a sărbătorit împreună cu iubita lui, Simona, şi prietenii apropiaţi şiadevăraţi pe care îi are. Pentru 2011, artistul ne-a spus că îşi doreşte săelimine din anturaj persoanele care îi vor răul şi îi poartă invidie,lovindu-se din această cauză de piedici importante de-a lungul vieţii sale. Ca şicadouri, cântăreţul nu are alte aşteptări decât gândurile bune venite dinpartea celor care îl apreciază cu adevărat. Fire sensibilă şi romantică, Mihaine-a spus că nu îl interesează partea materială a lucrurilor şi, de aceea, celmai scump cadou pe care i l-a oferit iubitei sale nu a fost nici un inel cudiamante, nici o poşetă ca a duduilor care îşi plimbă silicoanele pe latelevizor, ci inima lui, având aceleaşi aşteptări şi din partea ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...