2018-12-12 07:19


“Muzica trezeşte lumina din noi!”. Trupa Vunk cânta o piesă “pentru cei care au plecat într-Un Nou Univers”

 |  18:51
“Muzica trezeşte lumina din noi!”. Trupa Vunk cânta o piesă “pentru cei care au plecat într-Un Nou Univers”

“Un nou Univers” se numeşte piesă pe care trupa Vunk o dedica “celor care au plecat într-Un Nou Univers” şi pe care au înregistrat-o chiar pe 30 octombrie, cu doar câteva ore înaintea tragediei din clubul Colectiv, prima piesă dintr-o serie de live sessions, denumită de Cornel Ilie, liderul trupei, #Rockoritoare.

"Muzica aduce linişte şi trezeşte lumina din noi. Măcar pentru câteva minute”, scria trupa Vunk pe pagina sa de Facebook după lansarea unei versiuni live, foarte emoţionante a piesei “Un Nou Univers”. “În ziua în care România s-a schimbat definitiv, pe 30 octombrie, filmăm primul cântec din seria noastră de Live Sessions, ‪#Rockoritoare. Este o versiune emoţionantă, în care ne-au ajutat prietenele noastre de la Muse Quartet. Pentru cei care acum sunt într-Un Nou Univers, sper să audă de la noi, cei rămaşi aici, doar muzică oamenilor, nu şi strigătele, judecăţile, durerile şi nepăsările. Iubeşte lumea”, scria pe pagina sa de Facebook şi Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care a pierdut colegi de scenă şi prieteni dragi în tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv. Piesa originală “Un Nou Univers” a susţinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din România, concertul Vunk din această toamnă, de la Sala Polivalenta.

“Un Nou Univers” pleda pentru o lume în care oamenii îndrăzneau să viseze, să creadă în visurile lor şi să le transforme în realitate. O lume mai bună, în care visul fiecărui om reprezintă o promisiune de mai bine făcută universului este parte din mesajul transmis de trupa Vunk în această piesă. Orchestraţia pentru cvartet a noii versiuni “Un Nou Univers”, care deschide seria #Rockoritoare Live Sessions, realizată de Corina Ciuplea, pe muzica şi textul realizate de Cornel Ilie transmit un mesaj foarte emoţionant “pentru cei care au plecat într-Un Nou Univers...”

Aşa cum spune un vers al acestei piese, “timpul mereu pe loc a stat” pentru atâtea zeci de tineri, victime ale tragediei din Colectiv. Însă “Un Nou Univers” este o lume în care fiecare alege să viseze şi să lupte pentru visurile sale. “Suntem datori să încercăm, să îndrăznim să ne împlinim visurile. Oricât de nerealizabile ar părea. Oricât de fanteziste”, spune Cornel Ilie şi aceasta pentru că, aşa cum spune un alt vers al acestei piese,  “zâmbetul tău nu s-ar fi şters, într-un alt univers”.

Pe 25 noiembrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Café, fanii trupei vor putea să participe la o aniversare a “ultimilor cinci ani de Vunk”, la concertul “Hituri şi Mituri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: vunk, un nou univers, colectiv, cornel ilie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...