2018-10-20 05:42


Nico: Am leşinat din cauza oboselii

 |  15:37
Nico: Am leşinat din cauza oboselii

În ultima vreme, interpreta Nico a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. După ce a traversat o perioadă în care viaţa sa a fost pusă în pericol din cauza oboselii, având stări de slăbiciune repetate, cântăreaţa revine acum în forţă cu un nou proiect. Nico pregăteşte lansarea unui single adresat unui nou segment de public.

Artista pregăteşte adevărate show-uri în cluburile din Capitală şi din ţară. Primul dintre acestea va fi într-un club din Centrul Vechi. „Am deja un nou concept pentru a promova piesa «Sweetie» şi pentru a-l vedea vă aştept la primul meu concert joi, 17 mai, de la ora 23.00 în clubul Bound din Centrul Vechi al Capitalei”, a declarat Nico. Cântăreaţa susţine că nu va renunţa la stilul muzical deja iubit de public şi a mărturisit că are şi o altă piesă nouă compusă de Laurenţiu Matei. „Am terminat deja două piese pentru proiecte diferite. «Sweetie» face parte dintr-un proiect nou, adresat unui public de club. «Sweetie» este compusă de Vanotek şi Kristina (ex.-Impact). În paralel, voi mai lansa piesa «100 de zile» compusă de Laurenţiu Matei”, a mai spus Nico.

A fost nevoită să ţină o cură de detoxifiere

Artista a lămurit şi situaţia neplăcută prin care a trecut la sfârşitul anului trecut, atunci când, speriată de starea sa de sănătate, şi-a făcut analizele, dar surpriză, nimic nu indica vreo afecțiune severă, totul fiind din cauza stresului și a oboselii acumulate. „Trebuia să intru în studioul de înregistrări pentru cele două piese, aşa că am început să caut remedii. Tot ce mi s-a întâmplat a fost din cauza oboselii. Am avut o perioadă grea. O prietenă mi-a recomandat o cură de detoxifiere completă. După ce am urmat cura de detoxifiere, m-am simţit excelent şi în curând voi intra în promovare cu noul meu single. Mă simt mai energică şi mai bine decât oricând! Chiar am leşinat din cauza oboselii, dar acum sunt bine, sunt mult mai activă, am mai multe concerte şi ştiu să îmi ordonez viaţa astfel încât să pun sănătatea pe primul loc!“, a declarat Nico. Interpreta a fost desemnată cea mai bună interpretă la Premiile Radio România, care au avut loc în luna martie a acestui an.Pentru acest eveniment, a pregătit şi un moment artistic live în care a cântat atât piesa premiată, cât şi melodia cu care a debutat în anul 2003 alături de Cabron, „Nu pot să mai suport“, reuşind să ridice sala în picioare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: Nico, lesinat, oboseala, muzica, club
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...