2018-12-13 08:43


No Pants Subway Rade 2016. Pe 10 ianuarie, călătoriţi fără pantaloni cu metroul!

 |  19:35
No Pants Subway Rade 2016. Pe 10 ianuarie, călătoriţi fără pantaloni cu metroul!

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 15.00, în metroul bucureştean se va călători fără pantaloni. Destinat celor fără inhibiţii, evenimentul “No Pants Subway Rade 2016”, desfăşurat concomitent în peste 60 de oraşe din lume (New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver, Washington DC, etc.) are şi un scop caritabil: curajoşii care vor urca în metrou îmbrăcaţi în boxeri sau pantaloni scurţi sunt invitaţi să doneze oamenilor nevoiaşi hainele care le sunt de prisos. Chiar şi aşa, nimeni nu este scutit de la cartela de acces la metrou.

Evenimentul “No Pants Subway Rade” se va desfăşura pentru al doilea an consecutiv şi în Bucureşti, iar întâlnirea participanţilor va avea loc la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Curajoşii sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni, “cu menţiunea importantă de a veni în boxeri sau pantaloni scurţi, nu în chiloţi tanga sau tetra”, după cum informează organizatorii citaţi de Mediafax. Totodată, participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. La eveniment pot participa persoanele care sunt dispuse să renunţe la pantaloni la metrou şi care au abilitatea de a-şi păstra o atitudine indiferentă cu privire la acest lucru. În cazul în care sunt întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că “au uitat pantalonii acasă” şi că le este, într-adevăr, “un pic rece”. Totodată, trebuie să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă. În plus, participanţii trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei.

Pot citi o revistă sau o carte sau pot desfăşura activităţile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul. Persoanele care au acasă haine de care nu mai au nevoie le pot aduce într-o pungă separată şi le pot oferi organizatorilor evenimentului pentru a fi donate unui cămin care se ocupă de persoane nevoiaşe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: No Pants Subway Rade, 2016, metrou, fara pantaloni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...