2018-04-21 02:51


Noaptea Cărţilor Deschise, duminică, în Parcul Colţea

 |  13:08
Noaptea Cărţilor Deschise, duminică, în Parcul Colţea

Iubitorii cărţior sunt aşteptaţi duminică în Parcul Colțea din București, la cel mai mare schimb de cărți, în cadrul celei de-a V-a ediții a Nopții Cărților Deschise, eveniment menit să atragă atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 20.00-24.00, iar cititorii care oferă o carte din propria bibliotecă vor primi o carte nouă de la Litera.

Cărțile oferite în schimbul donațiilor cititorilor reprezintă o selecție a celor mai bune colecții Litera de ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii: Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni și altele.

Cărțile strânse vor fi donate către cinci biblioteci defavorizate din Dâmbovița, Olt, Vaslui, Sălaj și București.

Participanții la eveniment vor putea câștiga o serie de premii la tombola Noaptea Cărților Deschise și, de asemenea, vor avea ocazia să beneficieze de o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-18

TAGURI: noaptea cartilor deschise, parcul coltea, duminica

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova