2018-10-18 06:40


O fostă vedetă B1 a ajuns la TVR

 |  17:30
O fostă vedetă B1 a ajuns la TVR

Înglodată în datorii, TVR continuă achizițiile de jurnaliști. O fostă prezentatoare a B1tv a ales să se întoarcă la Televiziunea Publică după 10 ani. Este vorba despre Mădălina Pușcalău.

Din 25 ianuarie, dezbaterea zilei pe teme de actualitate, realizată de Ştirile TVR, se vede de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan.

O fostă vedetă B1 a ajuns la TVR
zoom
Mădălina Puşcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani. „Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaborarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului.

În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor”, a spus Mădalina Puşcalău Dobrovolschi, conform celor de la TVR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: vedeta b1, tvr, madalina puscalau, prim plan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...