2018-11-16 20:09


Palatul Naţional al Copiilor! Daniel Iordăchioaie face parte din show-ul „Rumble in the Jungle”

 |  16:14
Palatul Naţional al Copiilor! Daniel Iordăchioaie face parte din show-ul „Rumble in the Jungle”
Livia Lixandru

Daniel Iordăchioaie face parte din show-ul „Rumble in the Jungle”, singurul spectacol cu marionete conceput special pentru cei mici de către un artist ventriloc care ajunge în premieră în România, pe 3 noiembrie, pe scena Palatului Naţional al Copiilor. Tranziţia muzicală către lumea junglei va fi realizată de Daniel Iordachioaie, îndrăgit solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto. Iar rolul de gazdă a evenimentului îi va reveni actriţei Nouria Nouri. „Rumble in the Jungle” va însemna o întâlnire de neuitat cu lumea junglei, în viziunea lui Jimmy Tamley, cel mai apreciat ventriloc păpuşar din Europa.

Cunoscut mai ales ca interpret, după lansarea de la Festivalul Mamaia 1987, de-a lungul carierei sale, Daniel Iordăchioaie s-a dedicat şi lucrului cu cei mici, fiind prezentatorul emisiunilor  de mare succes „Ba da, ba nu“, „Tip Top Minitop“, „Prietenii lui Piticot“ la TVR, realizatorul emisiunii „Cu spatele în faţă“ la Itsy Bitsy FM, dar şi coordonatorul workshopului „Romeo şi Julieta Junior“ la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“. Interpret şi compozitor a numeroase cântece pentru copii şi cu o experienţă de scenă de peste 25 de ani, Daniel Iordachioaie a decis să-i înveţe pe cei mici cum pot atinge performanţa în muzică, deschizând, în 2013, porţile „Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie“.

Show-ul “Jungle Jim - Rumble in the Jungle” este un eveniment comic, alert şi deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea este considerat un tip de divertisment adecvat pentru orice vârstă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, Jimmy Tamley oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de spectatori: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY. Pe 3 noiembrie, la Palatul Naţional al Copiilor, vor avea loc două reprezentaţii cu spectacolul “Rumble in the Jungle”, prima la ora 11.00, iar a două la ora 17.00. Pentru cele două show-uri sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 100 lei (întâlnire şi poză cu artistul şi marionetele, plus cadou surpriză), acces general – 60 lei. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09

Mai multe imagini:
Palatul Naţional al Copiilor! Daniel Iordăchioaie face parte din show-ul „Rumble in the Jungle”
zoom

TAGURI: Daniel, iordachioaie, Jimmy, tamley, rumble, in the, jungle, palatal, national al copiilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...