2018-12-11 15:47


Pe 18 noiembrie, Vocea lui Amedeo Minghi va răsuna la Sala Palatului

 |  18:18
Pe 18 noiembrie, Vocea lui Amedeo Minghi va răsuna la Sala Palatului

Cu o personalitate romantică, visătoare, ce răzbate în special din calitatea compoziţiilor sale cât şi din stilul personal de interpretare, Amedeo Minghi este unul dintre cei mai apreciati interpreţi de muzica ușoară italiană ai momentului si pe 18 noiembrie va incanta si publicul din Romania. Însoțit de band-ul său, Amedeo Minghi va sustine un program muzical ce va cuprinde o selecție amplă a celor mai apreciate melodii din repertoriu, printre care ”Ricordi del cuore”, ”Vita mia”, ”Cantare è d'amore”, ”L'Immenso” sau ”Notte Bella Magnifica”.

Muzica italiană are o savoare aparte, iar publicul din România a asistat cu entuziasm la nenumărate concerte live, seri muzicale memorabile, oferite de artiști de origine italiană care au scris pagini importante în istoria muzicii internaționale contemporane, precum Al Bano, Toto Cotugno, Ricchi e Poveri, Alessandro Safina, Eros Ramazzotti, Francesco Napoli, șamd. Italia se mândrește cu foarte mulți artiști de top, pe diferite genuri muzicale, dar muzica acestora nu ajunge întotdeauna să fie promovată și în România. Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului  său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music. De-a lungul celor 50 de ani de activitate artistică, Amedeo Minghi a adunat în portofoliu, sute de compoziții muzicale, în armonie perfecta cu atmosfera unei seri romantice de neuitat. Melodiile sale, au cucerit top-uri muzicale importante, iar succesul la public este demonstrat, și astăzi, în concertele sold-out susținute pe marile scene ale lumii. In perioada 5 - 20 octombrie 2016, spectatorii își pot cumpăra biletele cu o reducere de 20%. Acestea sunt disponibile atat în format electronic pe site-urile de specialitate, cat si in format fizic, in magazinele consacrate sau chiar la casa de bilete a Sălii Palatului.

Prețurile biletelor variază în funcție de categorie, astfel: Golden VIP - 200 lei, VIP - 160 lei, categoria 1 - 128 lei, categoria 2 -96 lei, categoria 3 -  64lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: voce, amedeo minghi, sala palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...