2018-12-12 11:56


„Pe urmele uriașilor”, un nou serial pe History

 |  19:50
„Pe urmele uriașilor”, un nou serial pe History

History a pregătit pentru telespectatori un nou serial captivant: „Pe urmele uriașilor”. Emisiunea va debuta pe 20 mai, iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, la ora 22.00.

Jim și Bill Vieira au pornit într-o expediție pentru a investiga teoria incredibilă conform căreia miturile și legendele pe care le-am auzit cu toții despre uriași au de fapt origini ancorate în realitate.

Emisiunea tv arată cum, în urmă cu câțiva ani,  frații Vieira au descoperit o serie de structuri speciale de piatră și tuneluri care ar putea fi indicii ale unei civilizații pierdute, care nu a fost menționată niciodată în cărțile de istorie. Pornind  de la  această descoperire, Jim a  cercetat peste  1.000  de  schelete  înalte  de  peste  2  metri, descoperite în America în secolele 19 și 20.

Cercetări ulterioare i-au condus la o descoperire înfiorătoare: în centrul acestei civilizații pierdute se afla o rasă de umanoizi uriași care străbăteau, odată, America de Nord. Astfel, serialul „Pe  urmele  uriașilor”  îi  va  urmări  pe  frații  Vieira  căutând  dovezi  pentru  a-șI confirma teoria care pare să fi alunecat printre degetele istoriei.

Aceștia vor cerceta prin încăperi secrete, tuneluri subterane și misterioase movile funerare în căutarea unui os, a fir de păr sau a oricărei alte structuri purtătoare  de ADN care să confirme sau infirme teoria conform căreia au existat uria și pe pământ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: pe, urme, uriasi, serial, history
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...