2017-01-23 23:03


Pepe şi Direcţia 5, în duet cu concurenţii de la “Vocea României”

 |  14:19
Pepe şi Direcţia 5, în duet cu concurenţii de la “Vocea României”

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20:30, “Vocea României”, super show-ul de la ProTV îşi va desemna câştigătorul. Marea finala în care se vor luptă Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzaţional.

Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul super de “Vocea României Spectacolul de luni, 26 decembrie va fi unul total! Un moment special al serii vor fi duetele celor patru cântăreţi. Cristian Sanda va cânta alături de Felicia Filip, Dragoş Chircu a prăgătit o piesă alături de Pepe, Iuliana Puşchilă va cânta împreună cu cei de la Direcţia 5, iar Ştefan Stan va cânta în duet cu Andra! De asemenea, cei patru finalişti au pregătit fiecare câte o piesă şi alături de antrenorii lor şi încă una pe care o vor interpreta singuri. În această etapă, decizia este numai în mâna telespectatorilor, ei fiind cei care, prin voturile lor, decid cine merită titlul de “Vocea României”. Surprizele nu se opresc aici.

Pe scena de la “Vocea României” vor urca şi concurenţii eliminaţi, care vor cânta împreună la începutul show-ului. Luni seara, ProTV promite o seara plină de muzică de cea mai bună calitate, voci excepţionale şi un show de nota 10! Cel care va obţine marele premiu de “Vocea României” va primi un cec de 100.000 de Euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesa+videoclip) lansate de asemenea de Universal Music Romnia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: Pepe, concurenti, duet, Vocea RomanieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image